Beşiktaş o maçı ana sayfadan sildi!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş o maçı ana sayfadan sildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2015 16:10

Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesi, Sporting Lizbon şoku nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşayan siyah beyazlı taraftarların düşüncelerinin aynası gibiydi. Karşılaşma ile ilgili haber sitenin ana sayfasına konmadı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki son maçında konuk olduğu Sporting Lizbon'dan 1 puan alsa dahi grupta ilk 2'ye girip tur atlayacaktı. Ancak, 67. ile 77. dakikalar arasında yenen üç gol bütün hesapları alt üst etti.

Lizbon'a lider giden siyah beyazlı takım bu yenilgi sonrası grupta üçüncü sıraya geriledi ve Avrupa Ligi'ne veda etti.

Şüphesiz bu sonuç bütün Beşiktaşlıları çok üzdü... Hatalı goller yiyen Tolga Zengin başta olmak üzere futbolculara ve teknik direktör Şenol Güneş'e ağır eleştiriler yapıldı.

Beşiktaş Kulübü'nün 'bjk.com.tr' adresli resmi internet sitesinin ana sayfasında yer alan görüntü adeta tüm siyah beyazlı taraftarların düşüncelerinin yansıması gibiydi.

Beşiktaş o maçı ana sayfadan sildi

Haberin Devamı

Zira Sporting Lizbon maçı ana sayfada hiç yoktu. Gün içerisinde 'bjk.com.tr'ye girenler, ana sayfanın birinci manşetinde Beşiktaş Sompo Japan'ın Rönesans TED Kolejliler ile yapacağı maçın anonsunu gördü. Ana sayfanın diğer bölümlerinde, Galatasaray derbisi hazırlıkları, hentboldaki rakibin kim olduğu ve Kartal Yuvası duyuruları gibi haberler yer aldı.

Sporting Lizbon-Beşiktaş maçı ile ilgili haber ise, sitenin futbol bölümünde küçük bir fotoğrafla yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!