Beşiktaş – Mersin İdmanYurdu maçı ne zaman? Saat kaçta oynanacak? Maç ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş – Mersin İdmanYurdu maçı ne zaman Saat kaçta oynanacak Maç ne zaman Hangi kanalda yayınlanacak Detaylar haberimizde…
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 14:00

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş ile Mersin İdman Yurdu karşı karşıya geliyor. Beşiktaş ile Mersin İdman Yurdu maçı, Başakşehir Fatih Terim Stadında oynanacak. Peki Maç hangi gün? Saat Kaçta oynanacak? Maç hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

Süper Lig'de ilk yarıdaki performansıyla taraftarların beğenisini toplayan Beşiktaş, Lig'i 1.sırada bitirdi. Beşiktaş, 2016'nın ilk Lig maçında galibiyet alıp, 2.yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Lig'de 41 puanla 1. sırada bulunan Beşiktaş ,Lig'de 10 puanla 17. sırada yer alan Mersin İY ile karşılacak.               

BOYKO TRANSFERİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1461 Trabzon maçını değerlendirirken transfer konusunda da önemli açıklamalar yaptı.Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Güneş, "Geçen maça nazaran daha iyiydik. Her geçen gün daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi. "Hazırlık döneminden sonra yükü dağıtarak oynatmakta yarar görüyorum" diye konuşan tecrübeli teknik adam; "Sakatlık yaşamadan maç kazanarak gitmek bizim için önemli. Kupada herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Düşündüğümüz anlamda sonuçlar alacağımızı biliyoruz. Önemli olan ligdeki müsabakalarımız. Mersin İdmanyurdu karşısında kazanmamız ve oyun olarak da biraz daha üst seviyeye çıkmamız gerekiyor. Arkasından gelecek maçlara kadar daha iyi olacağımıza inanıyorum."

Haberin Devamı

"GÖRÜŞÜLEN KALECILERDEN BIRI BOYKO"

Güneş, kaleci transferinde geç kalıp kalmadıklarıyla ilgili bir soruya, "Kaleci alınabilir, alınmayabilir. Geç kalınmış diye bir şey söz konusu değil. Transferin teknik, ekonomik ve idari tarafı var. Tabii alınmasını istiyoruz" cevabını verdi.

Beşiktaş – Mersin İdmanYurdu maçı ne zaman Saat kaçta oynanacak Maç ne zaman Hangi kanalda yayınlanacak Detaylar haberimizde…

Peki heyecanla beklenen Beşiktaş - Mersin İY maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta yayınlanacak?

Spor Toto super Lig’in 18. haftasında gerçekleşecek olan Beşiktaş - Mersin İY mücadelesine sayılı günler kaldı. Beşiktaş – Mersin İdmanYurdu maçı 17 Ocak Pazar günü saat 20.00'de başlayacak, karşılaşma Lig Tv’den naklen yayınlanacak.

 

BAKMADAN GEÇME!