Beşiktaş Hoffenheim hazırlık maçı hangi kanalda saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Hoffenheim hazırlık maçı hangi kanalda saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2016 13:45

Beşiktaş Hoffenheim maçı ile ikinci hazırlık karşılaşmasına çıkıyor. Sezon başı kampını Avusturya'da sürdüren siyah-beyazlılar bu akşam Almanya birinci lig ekiplerinden Hoffenheim ile önemli bir antrenman maçı oynayacak. Peki Beşiktaş Hoffenheim maçı bu akşam saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? İşte Beşiktaş'ın hazırlık maçı öncesinde tüm yaşananlar

Haberin Devamı

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürüyor. Avusturya'nın Leogang bölgesinde çalışmalarına devam eden siyah-beyazlı takımın idmanında, futbolcuların koşular sonrası 5'e 2 ve dar alanda pas çalışması yaptığı bildirildi. Oyuncuların son bölümde çift kale maçlar oynadığı kaydedildi. Turuncu, yeşil ve beyaz takımların oynadığı çift kale maçta Tolga Zengin, Marcelo, Eslem Öztürk, Cenk Tosun, Fatih Aksoy, Aras Özbiliz ve Oğuzhan Özyakup'tan oluşan beyaz takımın rakiplerine üstünlük sağladığı vurgulandı. El Hilal maçında sol el bilek kemiği kırılan Tolgay Arslan'ın da özel bileklikle çift kale maçta yer aldığı ifade edildi.

Antrenmana İsveç Milli Takım kadrosuna çağrılan Alexander Milosevic ile eşi İstanbul'da doğum yapan Andreas Beck'in katılmadığı dile getirildi. Siyah-beyazlı takım, yeni sezon hazırlıklarını bu akşam gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN 11'İ:
Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Olcay, Necip, Atiba, Kerim, Oğuzhan, Aras, Cenk.

Beşiktaş, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçını da bu akşam Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hoffenheim ile yapacak. İki takım arasındaki karşılaşma, bu akşam TSİ 19.30'da Steinbergstadion Leogang'da oynanacak.

Haberin Devamı

STOPERLER GİTTİ, FABRİCİO STOPER OYNADI

Marcelo ve Rhodolfo’dan başka stoperi kalmayan Siyah Beyazlı takımda kaleci Fabricio antrenmanda stoper olarak oynadı. Milosevic’in İsveç Olimpik Milli Takımı kampına gitmesi, Alexis Delgado’nun da Alaves’e transfer olması ile takımdaki stoper sayısı bir anda ikiye düştü. Akşam yapılan idmanda tam saha ve yarı saha olmak üzere iki farklı şekilde çift kale maç yaptıran Şenol Güneş, bu bölümde kaleci Fabricio’yu mecburen stoperde oynattı.

ADRİANO TAKIM ÇALIŞMALARINA İSTANBUL’DA KATILACAK

Beşiktaş’ın yeni transferi Adriano çalışmalarını İstanbul’da sürdürecek. Barcelona ile olan sözleşmesi 31 Temmuz’da bitecek olan Adriano’nun Beşiktaş ile resmi imzayı 1 Ağustos’ta atacağı ve bu tarihten sonra takıma katılacağı açıklandı. Brezilyalı sol bek teknik direktör Şenol Güneş’in gönderdiği program dahilinde tek başına kuvvet idmanlarını İstanbul’da yapacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş Hoffenheim hazırlık maçı hangi kanalda saat kaçta?

Beşiktaş, Avusturya kampındaki 2. hazırlık maçını bu akşam oynayacak. Alman Bundesliga ekiplerinde Hoffenheim ile karşılaşacak olan Siyah Beyazlıların maçı TSİ 19:30’da başlayacak. Beşiktaş ile Hoffenheim arasındaki karşılaşma Leogang Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma D-Smart platformunda yer alan Smart Spor 2 kanalaından canlı olarak yayınlanacak

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!