Beşiktaş - Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş - Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 10:25

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasının son maçında Beşiktaş evinde Eskişehirspor’u ağırlayacak. Lig’in 23. haftaki son maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, maçtan mağlup ayrılmış ve liderliği Fenerbahçe’ye kaptırmıştı. Beşiktaş Eskişehirspor ile oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılarak Fenerbahçe ile arasında olan puan farkını açmaya çalışacak. Beşiktaş - Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe deplasmanında mücadele eden Beşiktaş, karşılaşmadan 2-0’lık yenilgiyle ayrılmış ve 3 puanı Fenerbahçe’ye kaptırmıştı. Eskişehirspor ise Bursaspor’u evinde ağırladığı mücadeleden 1-0’lık yenilgiyle ayrılmıştı. 

BEŞİKTAŞ – ESKİŞEHİRSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Merakla beklenen Beşiktaş – Eskişehirspor maçı 7 Mart 2016 Pazartesi günü saat 20:00’da Başakşehir Fatih Terim Stadında başlayacak. Maçın hakemleri Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar olarak belirlenirken, karşılaşma Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ – ESKİŞEHİRSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Bugün Başakşehir Fatih Terim Stadında gerçekleşecek olan Beşiktaş – Eskişehirspor maçının muhtemel 11’leri;

Beşiktaş muhtemel 11: Tolga Zengin, Andreas Beck, Marcelo, Alexis, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jose Sosa, Olcay Şahan, Mario Gomez

Haberin Devamı

Eskişehirspor muhtemel 11: Ruud Boffin, Anıl Karaer, Emre Güngör, Kamil Ahmet Çörekçi, Anel Hadzic, Tornike Okriashvili, Jordi Figueras, Alpaslan Öztürk, Engin Bekdemir, Axel Meye, Emre Güral

BEŞİKTAŞ – ESKİŞEHİRSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Bu akşam günü gerçekleşecek olan Beşiktaş – Eskişehirspor maçının biletleri satışa çıktı. 20 TL’den başlayan bilet fiyatları 60 TL’ye kadar devam ediyor. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 60,00 TL

2. Kategori - 40,00 TL

3. Kategori - 20,00 TL

Misafir - 20,00 TL

Beşiktaş - Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

BEŞİKTAŞ’A MORAL TURLARI

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Torku Konyaspor ile karşılaşan ve aldığı mağlubiyetle kupadan elenen Beşiktaş için teknik heyet ve yönetim seferber olmuş durumda. Torku Konyaspor maçının ertesi günü Beşiktaş ekibine moral vermek için futbolcuların yanına giden Fikret Orman’ın yanı sıra 2. Başkan Ahmet Nur Çebi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak da aynı şekilde Beşiktaş ekibine moral vermeye çalışıyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ MAÇ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında bu akşam Eskişehirspor’u evinde ağırlayacak olan Siyah Beyazlılar karşılaşma için hazırlıklarını tamamladı.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürerken, idmanın Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi tarafından da izlendiği dikkatlerden kaçmadı. Teknik direktör Şenol Güneş tönetiminde gerçekleştirilen idman ısınma koşuları ve streching çalışması ile başlarken, daha sonra istasyon çalışmaları, 5-2 çalışması ve kontrol pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenman çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

BEŞİKTAŞ’TA GÖKHAN TÖRE MAÇA ÇIKAMAYACAK

Bugün oynanacak Eskişehirspor maçının kadrosunun hemen hemen belirlendiği Siyah Beyazlı ekipte son iki maçta yediği darbeler yüzünden sağ ayağında ödem oluşan Gökhan Töre maça çıkamayacak.

Haberin Devamı

SÜPER LİGDE 60. RANDEVU BUGÜN OYNANACAK

Beşiktaş ve Eskişehirspor bugün yapacakları maçla lig tarihinde 60. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında gerçekleşen 59 lig maçında Beşiktal 29 galibiyet alırken Eskişehirspor 15 galibiyet aldı. İki takım arasındaki 15 maç berabere biterken, sezonun ilk yarısında gerçekleşen karşılaşma Beşiktaş’ın 2 – 1’lik galibiyetiyle sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ’TA 5 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Eskişehirspor maçı öncesinde Beşiktaş’ta 5 futbolcu kart ceza sınırında. Ceza sınırında olan oyuncular ise şunlar; Mario Gomez, Andreas Beck, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan ve Ricardo Quaresma. Ceza sınırında olan futbolcular bugün oynanacak maçta sarı kart görmeleri halinde 25. haftada oynanacak olan Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecekler.

Haberin Devamı

SON 10 MAÇTA NELER OLDU?

İki takım arasında Süper Lig'de yapılan son 10 maçta alınan skorlar şu şekildedir;

2010-11

Beşiktaş-Eskişehirspor (3 – 1)

2011-12

Eskişehirspor-Beşiktaş (2 – 1)

Beşiktaş-Eskişehirspor (2 – 0)

2012-13

Beşiktaş-Eskişehirspor (2 – 2)

Eskişehirspor-Beşiktaş (1 – 2)

2013-14

Eskişehirspor-Beşiktaş (0 – 1)

Beşiktaş-Eskişehirspor (1 – 0)

2014-15

Beşiktaş-Eskişehirspor (1 – 1)

Eskişehirspor-Beşiktaş (1 – 0)

2015-16

Eskişehirspor-Beşiktaş (1 – 2)

BAKMADAN GEÇME!