Beşiktaş alkışlandı: 1-1

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş alkışlandı: 1-1
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 1997 00:00

Haberin Devamı

Kartal, Kuntz'un takımı Bielefeld'i elinden kaçırdı. Karşılıklı goller Reina ve Yusuf'tan geldi...

STAT: Alm

HAKEMLER: Thortzdan Kinhofer (**), Marcus Weber (*), Thortzdan Krieger (*)

ARMİNİA BİELEFELD: Miloseviç (*)- Eigner (**), Sillooy (*), Meigner (**)- Reeb (*), Nound (*), Alder (**), Gode (**), Sternkopf (*)- Alidaei (*) (Dk.57 Reina **), Kuntz (**) (Dk.57 İvanoviç **)

BEŞİKTAŞ: Fevzi (**)- Ali (*), Rahim (**), Alpay (**)- Erkan (**) (Dk.77 Barbaros *), Hikmet (***), Yankov (***), Tayfur (**), Serdar (**) (Dk.46 Recep ***)- Mustafa (*) (Dk.46 Yusuf ****), Orhan (***) (Dk.70 Ertuğrul *)

GOLLER: Dk.62 Reina, Dk.68 Yusuf

SARI KARTLAR: Ali, Recep

Beşiktaş, Almanya'daki son hazırlık maçında eski futbolcusu Kuntz'un takımı Arminia Bielefeld ile 1-1 berabere kaldı. Güçlü rakibi karşısında başa başa bir oyun sergileyen siyah beyazlılar, kontrataklarla gol aradı. Yakaladığı sayısız gol pozisyonlarından sadece birini Yusuf'la değerlendiren Beşiktaş, galibiyeti kaçıran taraftı.

6. dakikada Yankov'un pasıyla Orhan sol kanattan ceza alanına girdi. Orhan, topu boş kale yerine kalecinin ayaklarına attı.

11. dakikada Serdar'ın soldan ortasına kaleci Miloseviç, Mustafa'dan önce çıkarak topu kontrol alıtna aldı.

16. dakikada Gode, Kuntz'un pasıyla çaprazdan vurdu. Erkan'a çarpan top uzaklaştı.

32. dakikada Sternkopf'un soldan ortasına Kuntz kafa vurdu. Top auta çıktı. İlk yarı golsüz sona erdi.

49. dakikada Orhan sol kanattan girdi ve ceza yayı içine ortaladı. Yankov topu takip edip sert bir şut çekti. Defansı ve kaleciyi geçen top direğin dibinden auta gitti.

51. dakikada Hikmet'in ortasında topla buluşan Orhan ceza alanına girdi. Topu kalecinin üzerine attı.

60. dakikada Bilefeld'in golü geldi. Ali'nin geri pasını çok iyi takip eden Reina tek başına ceza alanına girdi. Topu Fevzi'nin üzerinden ağlara gönderdi: 1-0.

68. dakikada Tayfur sağ kanattan nefis bir pas çıkarttı. Yusuf da aynı güzellikte topu kontrol etti. Kalecinin çıktığını görüp topu aşırtma bir vuruşla filelere gönderdi: 1-1.

87. dakikada Sternkopf'un sert şutu Beşiktaş kale direğinden geri döndü.

89. dakikada ise Beşiktaş'ın başlattığı kontratakta topu önünde bulan Yusuf ceza alanına girer girmez sert vurdu. Top üst direkten geri döndü. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Amokachi moral verdi

Siyah beyazlı takımın Nijeryalı futbolcusu Amokachi, Bielefeld maçına gelerek arkadaşlarına moral verdi. Sakatlığı nedeniyle antrenmanlara çıkamayan ve maçlarda forma giyemeyen siyahi oyuncu, Teknik Direktör Toshack tarafından maçı izlemesi için getirildi. Amokachi, İngiltere'deki doktorundan haber beklediğini belirtti.

Toshack Daum'a patladı

Toshack, Daum'un Beşiktaş hakkkında yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi ve şunları söyledi: ‘‘Böyle bir açıklama yapması beni üzdü. Beşiktaş'ın yeni sezonda nasıl oynayıp, nasıl başarılar kazanacağını ancak ben bilirim. Polemiğe girmek istemiyorum.''

Toshack, kendisinin söylemediği lafların basında çıkmasına sinirlendiğini ifade ederek, ‘‘Haftada üç gün konuşurum ve yorum yaparım. Başka sorunlarla da ilgilenmem'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!