Berkant pazarlığı

Güncelleme Tarihi:

Berkant pazarlığı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2004 01:30

Cimbom'da bir oynayıp, bir oynamamanın sıkıntısını yaşadığını belirten yıldız oyuncu, ‘‘Almanya'dan menajerim gelip görüşecek. Para konuşmaya alışık değilim. Ben huzur istiyorum’’ dedi.

Dönüm noktası Galatasaray'da beklentileri bir türlü karşılayamayan genç yıldız Berkant Göktan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, Antalya kampının kendisi için bir dönüm noktası olduğunu belirtirken, teknik direktör Fatih Terim'e şöyle seslendi: ‘‘Hocam bana güvensin. Ben onu kesinlikle mahcup etmem. İstikrarlı bir tempoyu yakalayamadım.’’

Şaşırıyorum Berkant, sürekli olarak forma şansı bulamadığından şikayet ederek şunları söyledi: ‘‘Bir maç oynuyorum, bir maç oynamıyorum. Bu durum beni olumsuz etkiliyor. Ne yapacağımı şaşırıyorum. En ufacık hatada oyundan alınınca bir daha formaya hasret kalıyorum. Hata yaptığımın ben de farkındayım ama başta teknik heyet olmak üzere herkesten anlayış bekliyorum.

Para konuşmam Sözleşmem bu sezon sona eriyor. Almanya'dan menajerim gelip görüşecek. Bana sordular, ‘Ben paradan anlamam. Para konuşunca utanırım’ dedim. Para ile gelecek mutluluğun çabuk biteceğini düşündüğüm için huzur istiyorum.’’ Öte yandan Galatasaray, Efes Cup Turnuvası’na katılmak üzere bugün Antalya’ya gidecek. Kafilede 23 futbolcu yer alacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!