Bekleyin gelıyorum

Güncelleme Tarihi:

Bekleyin gelıyorum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

Letonya maçında iki gol atan ve harika oynayan Camarauli oldukça iddialı

Letonya maçında iki gol atan ve harika oynayan Camarauli oldukça iddialı Letonya maçında iki gol atan ve harika oynayan Camarauli oldukça iddialı Letonya maçında iki gol atan ve harika oynayan Ca

ŞANS BULAMADI

Gürcistan Milli Takımı forması altında Letonya'ya attığı iki gol ve harika futboluyla dikkatleri üzerine çeken Camarauli, Trabzonspor'da beklediği şansı bir türlü yakalayamadığından yakındı. Camarauli, ‘‘Ne yazık ki şu ana kadar Türk futbolseverler gerçek futbolumu izleyemedi. Kalitemi herkes görecek’’ dedi.

Bordo mavili forma altında başarılı olmak istediğini belirten Camarauli, ‘‘Letonya karşısında gerçekten mükemmel oynadım. Aynı başarıyı Trabzonspor forması altında da göstermek istiyorum. Yedek kaldığım zaman, idmanlara da konsantre olamıyorum. Fakat ilk 11'de oynadığımda çok daha inançlı, üretken ve çalışkan oluyorum’’ diye konuştu.

Saha içinde mücadele etmemesiyle ilgili eleştirilere karşın Camarauli, ‘‘Bugün dünyada iki tür futbolcu var. Biri koşan, agresif nitelikli oyuncular, diğeri de teknik, oyuna şekil veren. Ben ikinci kısma dahil oyunculardanım. Mücadele etmeyi gerçekten çok sevmiyorum. İki özelliği de üzerinde taşıyan futbolcu sayısı dünyada bile sınırlı’’ yorumunu yaptı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!