Bekle beni Menekşe

Güncelleme Tarihi:

Bekle beni Menekşe
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2001 00:00


Reha ERUS
Haberin Devamı

Futbolcularıyla telefonla vedalaşmak zorunda kalan Fatih Terim, Floransalılara söz verdi ve ‘‘İki yıl sonra Antognoni başkan olunca bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Sconcerti gibi bir adamın altında çalışamazdım’’ dedi.

Telefonla vedalaştı

Önce Fatih Terim'in futbolculara vermek istediği veda yemeğini engelleyen Fiorentina Başkanı Cecchi Gori'nin kurmayları, önceki akşam da Türk çalıştırıcının stada gidip futbolcularıyla son kez görüşmesine karşı çıktı. Terim, gazeteci dostları ve kendisine kriz sırasında destek olan oyuncuları ile telefonla vedalaştı. Terim, kendisini ‘‘Kahraman’’ ilan eden Floransalılara söz vererek şunları söyledi:

Floransa'ya döneceğim

‘‘İki yıl sonra Giancarlo Antognoni Fiorentina Kulübüne başkan olunca yine çok sevdiğim Floransa'ya döneceğim. Son bir kez değerli, dinamik, neferlerime ‘Arrivederci' dememi, onları son kez kucaklamamı bile çok gördüler. Bu çok hazin bir olay ve hiçbir şekilde affedemem. Zaten Sconcerti gibi bu alanda hiçbir vasfı olmayan bir adamın altında çalışamazdım’’ dedi.

Milan da olabilir

Beşiktaş’tan teklif aldığını da doğrulayan Terim ‘‘Şimdi Türkiye dışandan başka bir takımı çalıştıracağım. Düne kadar Fiorentina'ya bağlılığım vardı. Artık özgürüm istediğim kulüple sözleşme imzalarım’’ hatırlatması yaptı. Terim soru üzerine ‘‘Tabii bu Milan da olabilir. Niçin olmasın?’’ dedi. Floransa kenti ve taraftarlar dünden itibaren Gori'yi düşürme kampanyasını başlattı.

Başkana boykot

Maçları boykot edeceklerini belirten taraftarlar, başkan ve yardımcısı Sconcerti aleyhine slogan atacaklarını duyurdular. Fiorentina Fan Kulübü yöneticileri de Gori'yi devirmek için eylemler düzenleyeceklerini ve başkanı kente sokmayacaklarını öne sürdüler. Milan Başkanı Berlusconi de seçim kampanyası sırasında ‘‘Gelecek sezon Milan Zaccheroni'siz de başarılı olacaktır’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!