Beckham kapışması

Güncelleme Tarihi:

Beckham kapışması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2006 00:00

Alman basını, İngiltere Milli Takımı Kaptanı Beckham’ın ailesine saldırınca iki ülke basını arasındaki gerilim tırmanıp atışma başladı.

ALMAN ve İngiliz gazeteleri arasında siyaset arenasındaki çekişmeye, futbol da katıldı. Almanya’nın ünlü Bild gazetesi, İngiltere Milli Takımı Kaptanı David Beckham’ın kardeşi Joanne için "Domuz gibi şişman", ikon eşi Victoria için "Kupa eşi" deyip, annesi Sandra’nın da köylü gülüşü olduğunu yazdı. Gazete, Victoria-David Beckham çiftini, kız çocuk istedikleri için oğulları Romeo’nun saçını uzatmakla suçlandılar. Bild daha da ileri giderek Beckham’ların küçük çocukları Brooklyn (7) ve Romeo’nun (3) "cüce" olduklarını yazdı.

Alman basını Beckham ailesiyle alay edince İngiltere medyası da yanıt vermekte gecikmedi ve iki ülke basını arasındaki gerilim tırmandı. Bild’in saldırısına birinci sayfadan "Almanlar nasıl Beckham’ın dişilerine saldırmaya cesaret eder?" manşetiyle karşılık veren The Sun, Baden-Baden’deki İngiliz futbolcularının eşlerinin resimlerini yayınlayarak "İşte kızlarımızın güzel olduğunun kanıtı" başlığını attı.

Beckham’ın eşi Victoria’nın, Rooney’nin nişanlısı Coleen McLoughlin’in, Ashley Cole’un nişanlısı Cheryl Tweedy’nin, Crouch’un sevgilisi Abigail Clancy’nin fotoğraflarını yayınlayan gazete, Almanlar’ın saldırısını "Bir sürü saçmalık" diye tanımladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!