Bayern'den rakibine: ''Stadı Trump yapsın''

Güncelleme Tarihi:

Bayernden rakibine: Stadı Trump yapsın
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 10:25

Bayern Münih'in başkanı Uli Hoeness, Alman medyasına çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Bayern Münih'in başkanı Uli Hoeness, Alman basınına konuşurken, önemli konulara değindi. Futbolda düşmanlıkların bulunmaması gerektğini söyleyen Houness, ''Sadece rakip veya rekabet terimleri olmalı. Düşman değil. Dortmund ve Leipzig kulüplerinden, önceden dediklerim için özür diliyorum'' dedi. Houness, Leverkusen maçının ardından yaptığı basın toplantısında ''Leipzig 4-1 kazandı. Dortmund'un yanında ikinci bir düşmanımız var artık'' ifadelerini kullanmıştı.

"DONALD TRUMP BELKİ STATLARINI YAPAR"
64 yaşındaki başkan, bir başka Münih takımı 1860 Münih için de çarpıcı ifadeler söyledi. 1860 Münih'in yeni stat yapmayı planladığıyla ilgiliyi soruya Houness, "Yeni stad yapmak istiyorlarmış, evet duydum. Belki yeni stadı yaptırmak için Donald Trump'tan yardım isterler. Trump, onlara yeni stadı yapar'' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

''HAMILTON'I HİÇ SEVMEM, İYİ OLDU''
Formula 1'de şampiyon olan Alman pilot Nico Rosberg'i de kutlayan Bayern başkanı, ''Rosberg, Bayern Münih taraftarıdır. Zaten, Lewis Hamilton'u da hiç sevmem'' dedi.

"MANU, BASTİAN'A IVANOVİC'İ İZLERKEN PARA VERDİ"
Geçen sezon başında Bayern Münih'ten Manchester United'a transfer olan Bastian Schweinsteiger için de ilginç ifadeler kullanan Houness, ''Manchester United, Bastian golf oynarken ve Ana Ivanovic'i izlerken, bir sürü para verdi. Şimdi, sanırım cezalarını çekiyorlar'' diyerek çarpıcı konuşmalarını sonlandırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!