Batuhan'ın yüzü güldü

Güncelleme Tarihi:

Batuhanın yüzü güldü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2011 14:27

Seyrantepe'deki TT Arena'da pazar akşamı oynanan Galatasaray - Eskişehirspor maçı sırasında kimin attığı belirlenemeyen gazoz şişesiyle kafasından yaralanan 10 yaşındaki Batuhan Sağır'ın bugün ziyaretçileri vardı.

Haberin Devamı

Batuhan Sağır, tedavisinin devam ettiği Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Galatasaray Kulübünün yönetim kurulu üyesi Emir Sarıgül ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından ziyaret edildi.

Batuhan'ı en çok sevindiren şey ise Galatasaray kulübünün maçlarına sezonluk giriş sağlayan kombine kart ve "Arda" yazılı Galatasaray formasına kavuşması oldu.

BATUHAN İLK KEZ KONUŞTU

Batuhan'ı bu sabah ilk olarak Emir Sarıgül ziyaret etti. Sarıgül, Batuhan'a arkasında Arda yazan Galatasaray forması ve kombine kart hediye etti. Batuhan ise Sarıgül'e teşekkür etti. Yatağında konuşan Batuhan "Ağabeylere teşekkür ediyorum " dedi. Dün akşam kendisini ziyarete gelen Başkan Adnan Polat'a Arda Turan'ı görmek istediğini söyleyen Batuhan, "Arda'dan imza isteyeceğim" diye konuştu. Kombine kartla maçlara da gideceğini söyleyen Batuhan, iyi olduğunu da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Emir Sarıgül anne Gülay Sağır ile baba Soner Sağır'a da geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Bundan sonra ben her maçta ağabeyi olarak onu alacağım ve her maça kendim özel götüreceğim. Her maçı izleyip dönecek. Arda'yı getireceğim. En çok Arda'yı seviyor Batuhan" diye konuştu. Emir Sarıgül'ün ardından Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de Batuhan'ı ziyaret etti.

POLAT'TAN BATUHAN'A ZİYARET

Bu arada dün akşam saatlerinde Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın ziyaret ettiği öğrenildi. Saat 21.00 sıralarında ziyarete gelen Polat'ın, anne Gülay Sağır'a " Gereken neyse yapacağız " dediği belirtildi. Polat'ın, anne Gülay Sağır'a " Sizi stada götüreceğim. Kamera sistemlerini birlikte tarayacağız; şişeyi atanlar kimlerse onları bulacağız" dediği ifade edildi. Polat'ın Batuhan'a bir futbol topu ve Galatasaray forması armağan ettiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!