Basketbol performans CUP başladı

Güncelleme Tarihi:

Basketbol performans CUP başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 00:49

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Basketbol Performans Cup,  Bahçelievler Belediyesi'nin destekleri ile Siyavuşpaşa Spor Komleksi'nde başladı. Tüm erkek ve kız basketbol kategorilerinde düzenlenen organizasyona 2013 yılında 30, 2015 yılında da 65 takım katılmıştı.

Haberin Devamı

Basketbol performans CUP başladı



Türkiye'nin en geniş çaplı özel altyapı ligi olan Basketbol Performans Cup'ta, genç yetenekler; mini minik, minik, küçük, yıldız, genç erkekler, küçük kız, yıldız kız ve genç kız kategorilerinde mücadele ediliyor.

Basketbol performans CUP başladı


Organizatörlerden Ender Kaya turnuva ile ilgili şöyle konuştu: "Basketbol Performans Cup'un kuruluş amacı; hayalleri basketbolcu olmak olan çocukların kendilerini özel hissedecekleri bir ortamda basketbol oynamalarını sağlamaktı. Bunu yapmak için tüm altyapı liglerinden farklı, adeta profesyonel liglerdeki gibi istatistik, görüntü, haftanın panoraması, haftanın takımı, antrenörler ile röportajlar gibi birçok detayı ön planda bulundurarak mücadele ve rekabet ortamını üst düzeye çekip ülke basketboluna kaliteli sporcular kazandırmayı amaçladık. 

Basketbol performans CUP başladı


Haberin Devamı


Sosyal sorumluluk projeleri ile sporcuların farkındalıklarını artırmak ve tabiiki topluma yararlı birer birey olmalarında sporculara yol göstererek 5. sezonumuza giriyoruz. Her geçen gün katılımcı takımların artması bizim en büyük motivasyonumuz. Önce 300 kişi ile başlayan ve bu sene 850 sporcuya hizmet veren organizasyonumuzdaki hedefler her geçen sene daha da artıyor.

Basketbol performans CUP başladı



Hedefimiz; Sporcuları temsil edebilecek bir marka ile Bp Cup'ı Türkiye geneline yaymak ve 81 ilde 81 turnuva ile her yıl 10.000'lerce sporcunun hayali olan kendini özel hissedebilecekleri bir turnuva inşa etmek ve burdan aldığımız datalarla milli takımlarımıza katkıda bulunmaktır. Türkiye Basketbol Federasyonu onaylı bu ligde bize destek olan hakem kuruluna, Federasyonumuza ve salon desteğiyle adımlarımızı büyütmemize olanak sağlayan Bahçelievler Belediyesi'ne teşekkürlerimizi sunarız."
Basketbol performans CUP başladı



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!