Başkanın şampiyonluk hamlesi

Güncelleme Tarihi:

Başkanın şampiyonluk hamlesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2016 00:48

Gece gündüz stat inşaatından ayrılmayan Fikret Orman, Fenerbahçe derbisinin kaybedilmesinden sonra soluğu Ümraniye’de aldı. Orman, geri sayımın başladığı Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşmak için Ümraniye Tesisleri’nde adeta kamp kuracak.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUK yarışının en kritik maçı olan F.Bahçe derbisinin 2-0 kaybedilmesi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı harekete geçirdi. Tüm mesaisini Vodafone Arena’nın bitirilmesi için harcayan Orman, bundan sonra Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde daha fazla vakit geçirerek takıma destek olacak.  Derbiden önceki divan kurulunda da takımla fazla ilgilenemediğini itiraf eden Orman, Kadıköy’de kaybedilen avantaj sonrası dün apar topar Ümraniye’ye gitti. Orman, Şenol Güneş görüştü ancak “Hocamızla her zamanki gibi sohbet ettik” dedi.

TAKIMA ÖZEL KONUŞMA YAPMADI
DERBİYİ kazanıp büyük bir avantaj elde etmeyi uman Beşiktaş, Kadıköy’de hem 3 puanı hem de ikili averaj üstünlüğünü bıraktı. Yarışın yeniden başladığı ve geri sayıma geçilen ligde, başkan Orman başta olmak üzere, yönetim de takıma daha fazla destek olma kararı aldı. Dün Güneş ile görüşen Orman, yarışın sürdüğünü ve önlerindeki üç maçı kazanmaları halinde yeniden liderliğe yükseleceklerini belirterek, takımda moral çöküntsüne izin verilmemesini istedi. Olağanüstü bir durum yaratmaya gerek olmadığını düşünen Orman, takıma ise özel bir konuşma yapma gereği duymadı. Gece gündüz statla uğraşan Orman, “Bundan sonra Ümraniye’de daha fazla zaman geçireceğim. Takım ve teknik heyete elimzden geldiği kadar yardımcı olacağız” dedi.


BAKMADAN GEÇME!