Başesgioğlu:"Halil antremanlarına devem edecek".

Güncelleme Tarihi:

Başesgioğlu:Halil antremanlarına devem edecek.
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2008 16:39

Trabzon Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali Hazırlık ve Düzenleme Kurulu (HDK) Toplantısı Ankara'da başladı.

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, toplantı başında yaptığı konuşmada, birçok branşta düzenledikleri organizasyonlardan tam not aldıklarını hatırlatarak, “Bundan sonraki organizasyonlardan da yüzümüzün akıyla çıkmak istiyoruz. Elbirliği ile oyunları en iyi şekilde yapma gayreti içindeyiz” dedi.

Ulus semtindeki Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) binasında gerçekleştirilen toplantıda, gündemde yer alan Avrupa Olimpik Komite Gözlemci Raporu, tesisler, organizasyon ve gerçekleştirilmesi gereken konular görüşülecek.
Toplantıya, bakan Başesgioğlu'nun yanı sıra Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ile diğer yetkililer katıldı.

HALİL MUTLU AÇIKLAMASI

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, toplantının başlangıcında, dünya ve olimpiyat şampiyonu Halil Mutlu'nun sakatlığı ile ilgili bir soru üzerine, bu toplantıya gelirken başarılı sporcuyla görüştüğünü belirterek, “Sakatlığı nedeniyle kendisini kontrol etme durumunda olduğunu bana iletti. Antrenmanlarına devam edecek. 10-15 günlük süreçte çalışmalarını sürdürüp, değerlendirme yapacağını söyledi” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!