Başbakan Erdoğan'a şarkı hediye etti

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Erdoğana şarkı hediye etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2014 14:14

Başbakan Erdoğan'a, Uğur Işılak'ın seslendirdiği "Dombra"dan sonra Murat Göğebakan'ın hazırladığı "Uzun Adam" şarkısı hediye edildi

Haberin Devamı

Göğebakan, esere ilişkin, "Bir şey yapılması gerekiyordu. Çorbada tuz bulunması veya bir kıvılcım atılması... Bunun yapılması gerektiğine inandığımız için yaptık. Sadece sevdiğim bir abime destek vermek istedim başka da bir şey değil" dedi.

Göğebakan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sözleri yapımcı ve yazar Feridun Özdemir'e, bestesi de kendisine ait eserin durup dururken oluşmadığını,ülke konjonktürünün bu şarkının yapılmasını hazırladığını söyledi.

İŞTE AK PARTİ'NİN YENİ SEÇİM ŞARKISI WEB TV

Feridun Özdemir'in son gelişmelere olan tepkisinin de şarkının oluşum sürecine katkı sunduğunu dile getiren Göğebakan, "Bir şey yapılması gerekiyordu. Çorbada tuz bulunması veya bir kıvılcım atılması... Bunun yapılması gerektiğine inandığımız için yaptık" dedi. Göğebakan, şarkının 1 Mart'ta AK Parti yetkililerine ulaştırıldığını, o andan itibaren güzel tepkiler aldıklarını kaydederek, insanların da bu kıvılcımı beklediğini aktardı.

Eser bittiğinde henüz ismini koymadıklarını, Ankara'ya giderken bu ismin konulmasına bizzat kendisinin karar verdiğini ifade eden Göğebakan, "Olması gereken ne ise o oldu. Hoş bir seda bırakmak istedik. Ben, koca kazanda bir damla suyum. Sadece sevdiğim bir abime destek vermek istedim başka da birşey değil.Ne Murat Göğebakan ne de Feridun Özdemir bu şarkıyı ticari bir beklentisi olmadan hediye etti. Bir meblağ karşılığı yapılmadı"Önemli olan emeklerdi. Herkes samimi bir şekilde çalıştı. Aranjöründen, bağlamaya kadar Türkiye'nin en iyileri olan arkadaşlarımızla hiçbir şeyden kaçınmadan en iyisinin olmasını istedik. Uzun Adam'a yakışacak ezgiler, vokaller yapılması gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!