Başarmaya mecburuz

Güncelleme Tarihi:

Başarmaya mecburuz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kayıhan, Göztepe’de şampiyonluk yaşayacağını söyledi

Adanaspor ve Diyarbakır'da 1.Lig'in kapısından döndüm. Süper Lig'e çıkamamak benim için başarısızlıktır.

Eleme Grubu maçlarını 40 puanla tamamlar, Play-Off'a kalırız. Son haftaya dört puan önde girmeliyiz

ÇEŞME KAMPI SÜRÜYOR

Göztepe, Y.Nazilli'yle çarşamba günü İzmir'de oynayacağı maçın hazırlıklarını Çeşme'de sürdürürken, Ümit Kayıhan, önce Play-Off, sonra Süper Lig vizesi almaya mecbur olduklarını söyledi. Adana ve Diyarbakır'da 1.Lig'in kapısından döndüğünü hatırlatan Kayıhan, ‘‘Göztepe'ye şampiyonluk yaşamaya geldim. Süper Lig'e çıkamamak benim için başarısızlıktır’’ dedi.

YÜZDE 50'DEN 80'E

Görevde bulunduğu 3 haftayı değerlendiren Kayıhan, ‘‘Defansı toparladım. Turgutlu ve Buca maçlarında rakibe pozisyon vermedik. Bloklar arasında iletişim bozukluğu vardı. Her topu hücum için kullanıyorduk. Enerjimizi negatif yönde harcıyorduk. Yüzde 50 olan gücümüzü 8 günlük kampta yüzde 80'e çıkarıp, performansımızı 90 dakikaya yayacağız’’ diye konuştu.

ZAMANINDA GÜÇLENDİK

Özkan ile Deniz'in kiralanması için Başkan Hamdi Türkmen'den ek ödenek istediğini belirten Kayıhan, ‘‘Sezon öncesi yapılan transferler olumlu. Zaman içinde eksikler ortaya çıktı. Bazı mevkilerde alternatif yoktu. Play-Off'ta takviye yapsaydık, başarılı olamayabilirdik. Takımı zamanında güçlendirdik. Play-Off'a sıkıntısız başlayacağız’’ diye konuştu.

REMZİ'Yİ KAYBEDECEKTİK

Remzi'yi kazanmak için 10 gün çaba harcadığını belirten Kayıhan şöyle konuştu: ‘‘Zihinsel yönden bitmişti. Kalsaydı hem biz, hem Türk futbolu zarar görecek, büyük bir yeteneği kaydecektik. Eleme Grubu maçlarını 40 puanla tamamlar, Play-Off'a çıkarız. Son haftaya 4 puan önde girmeliyiz. Göztepe 6-7 hafta sonra takır takır top oynar ve herkesi mest eder.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!