Başarılı sporcular ödüllerini aldı

Güncelleme Tarihi:

Başarılı sporcular ödüllerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2013 13:54

İstanbul Atlı Spor Kulübü tarafından düzenlenen engel atlama yarışlarında başarılı olan sporcular Akbank Private Banking'den ödüllerini aldı.

Haberin Devamı

Akbank Private Banking, yılın kapanış yarışmasında binicilik sporu yapanlara ödüller verdi. İstanbul Atlı Spor Kulübü'nün (İASK) 21-22 Aralık tarihlerinde düzenlediği "İASK Hoşçakal 2013 Engel Atlama Yarışmaları"nda yarışan başarılı 100 biniciye kristal at, ilk 3'e de PSM'den CATS Müzikali davetiyesi hediye edildi.

Türkiye'de atlı sporlarla giderek daha geniş bir kesimin ilgilenmeye başladığını vurgulayan Akbank Private Banking Bölüm Başkanı Didem Bağrıaçık, "Biz de bu artan ilginin daha iyi ve kaliteli karşılık görebilmesi için İstanbul Atlı Spor Kulübü ve etkinliklerine destek oluyoruz" dedi.

Private Banking olarak, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için, onlarla sürekli iletişim içinde olmaya önem verdiklerini aktaran Bağrıaçık, "Müşterilerimize sosyal yaşamlarında da yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Kültür ve sanat olaylarında olduğu kadar, değişik spor etkinliklerinin heyecanını da müşterilerimizle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. İstanbul Atlı Spor Kulübü'nün etkinlikleri de bunlar arasında yer alıyor" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!