Barthez tam gaz

Güncelleme Tarihi:

Barthez tam gaz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

Fransa 98'de Dünya Kupası'nı kazanan Fransa Milli Takımı'nın başarılı kalecisi Fabien Barthez, Monaco Prensesi Stephanie'den sonra şimdi de dünyanın en ünlü top modellerinden Linda Evangelista ile çıkmaya başladı.

St Tropez'te

Ünlü kaleci, Kanadalı süpermodel Linda Evangelista ile Fransa'nın sosyetik sayfiye yeri St. Tropez'de objektiflere yakalandı. Dünya Kupası yorgunluğunu 33 yaşındaki model ile atmaya çalışan playboy kalecinin, Linda ile Le Pigeonier adlı tanınmış gece kulübünde tanıştığı öğrenildi.

Sevgilisi var

Versace, Chanel gibi modacılara yaptığı modellikten 17 milyon sterlin (yaklaşık 7.5 trilyon lira) kazanan Linda Evangelista'nın ünlü televizyon dizisi Twin Peaks'in (İkiz Tepeler) yıldızı Kyle MacLachlan ile de ilişkisi olduğu biliniyor.

En az gol yiyen kaleci

Fransa'nın Dünya Kupası'nı kazanmasında etkili olan Barthez, çapkınlıkta da iddialı. Barthez, Fransa Ligi'nin güçlü takımı Monaco'da oynuyor.

Stephanie'yi hamile bıraktı

Geçtiğimiz günlerde üçüncü çocuğunu dünyaya getiren Monaco Prensesi Stephanie'nin Barthez'den hamile kaldığı iddia ediliyordu.

Bu iddialar, Avrupa'da pek çok dergiye kapak oldu.

Linda ile jetskiye binip, saatlerce dolaştı

Futbolseverlerin, Fransa 98 boyunca başarılı kurtarışlarıyla yakından tanıdığı Fabien Barthez, Linda ile Aqua Beach'de iki kişilik jetskide samimi bir şekilde göründü. Çift, saatlerce birlikte oldu, sahilleri gezdi, birlikte güneşlenip denizde birbirlerine su atarak şakalaştı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!