Barcelona Granada maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Barcelona Granada maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2016 16:11

Bu akşam Barcelona Granada maçı ile İspanya Ligi'nde heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşma oynanacak. Barcelona 19 puanla üçüncü sırada yer alırken, Granada 9 karşılaşmada sadece 3 puan alarak ligin son sırasında yer alıyor. Peki Barcelona Granada maçı bu akşam saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Granada, La Liga'da Barcelona ile deplasmanda oynadığı 22 maçta hiç puan alamadı. Barcelona evinde Granada ile oynadığı son dört lig maçında gol yemedi. Bu sezon La Liga'da en fazla başarılı çalım atan isim Neymar. Messi La Liga'da Granada'ya karşı forma giydiği son dört maçın üçünde gol attı. Bu sezon La Liga'da en az iki maça çıkmış olan oyuncular arasında her maçta bir gol ortalaması tutturan tek isim Messi. Bu sezon La Liga'da attığı gollerin en büyük bölümünü ceza sahasından atan takım Granada.

Barcelona Granada maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta?
Barcelona Granada maçı bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Karşılaşma LİG TV 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Barcelona, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı
Arda Turan, formasını giydiği Barcelona Kulübünün hazırladığı özel videoda, bazı takım arkadaşlarıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. İspanyol kulübü ve Arda Turan’ın sosyal medyadaki Twitter hesaplarında Türkiye Cumhuriyeti’nin 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla paylaştığı videoda, milli futbolcunun yanı sıra Türkçe konuşmalarıyla Denis Suarez, Andre Gomes, Aleix Vidal ve Rafinha yer aldı. 

Haberin Devamı

Arda Turan’ın "Selam millet, beklenen gün geldi. Size öğrettiğim gibi yapın." çağrısıyla başlayan videoda Denis Suarez, "Dünyadaki tüm Barça taraftarları adına", Andre Gomes "Tebrikler Türkiye.", Aleix Vidal "Cumhuriyet Bayramı’nın tadını çıkarın.", Rafinha ise "Nasıldı Arda? Doğru yaptık mı?" ifadelerini kullandı. Son olarak söz konusu futbolcuların Türk bayrağı önünde sıralandığı video, Arda Turan’ın "Aferin çocuklar, tam istediğim gibi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun Türkiye." sözüyle tamamlandı.

Barcelonalı futbolculara yeni otomobil  
Barcelona Kulübünün sponsoru Audi firması, takımdaki tüm futbolculara yeni otomobil verdi. Arda Turan'ın, otomobilini almaya sağ ayağı bandajlı şekilde terlik giyerek gelmesi dikkati çekti.               

Barcelona takımının futbolcuları, kulüp sponsorlarından Audi firmasının, sezon boyunca kullanmaları için verdiği otomobilleri aldı.  Barcelona kentinde Audi firmasının düzenlediği anahtar teslim törenine, sakatlığı bulunan Arda Turan'ın sağ ayağı bandajlı şekilde terlik giyerek gelmesi dikkati çekti. Arda, başta Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu olmak üzere törene katılan herkesin ilgi odağı haline geldi.     

Haberin Devamı

Ayağındaki sakatlıktan dolayı arabasını kullanmayan ve yan koltukta oturan Arda, gri renkli Q7 modelini alırken, Barcelonalı yıldız futbolculardan Lionel Messi beyaz Q7, Luis Suarez gri Q7, Neymar da mavi RS7 model araba seçti.  Arda Turan, Katalonya Süper Kupası'nda Espanyol'a karşı oynadıkları maçın ilk yarısında Martin Demichelis'in yaptığı faulün ardından sakatlık yaşamış, bir süre saha kenarında tedavi olduktan sonra oyuna dönmüştü. İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 10. haftasında 29 Ekim Cumartesi günü sahasında Granada ile karşılaşacak Barcelona'da, Arda'nın kadroya girme olasılığı zor gözüküyor. Milli futbolcunun, Barcelona'nın 1 Kasım Salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Manchester City ile yapacağı karşılaşmaya yetişmesi bekleniyor.  

Haberin Devamı

Katalan ekibinde Arda Turan'ın yanı sıra Andres Iniesta ve Jeremy Mathieu'nun sakatlıkları devam ediyor. Hafif sakatlığı bulunan Rafinha ise takımla çalışmalara başladı.      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!