Barca'ya kupa provası

Güncelleme Tarihi:

Barcaya kupa provası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

İspanya Ligi'nde şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Barcelona, Espanyol deplasmanından 1 puanla dönerken, kupa maçının hazırlığını yaptı.

KATALAN DERBİSİ

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde şampiyonluğunu garantileyen Barcelona, ligde Espanyol takımı ile 1-1 berabere kaldı. Katalan bölgesinin derbisi olarak nitelendirilen karşılaşmada Barcelona'nın kendini yormadan oynadığı gözlendi. Barcelona'nın golü 37. dakikada Luis Figo'dan, Espanyol'un sayısı 56. dakikada Sergio'dan geldi.

BETİS GALİP

Barcelonalı oyuncuların bu maça, çarşamba günü Mallorca takımı ile oynayacakları İspanya Kupası finaline hazırlık niteliğinde çıktıkları belirtildi. Ligdeki diğer maçta ise Real Betis, sahasında Mallorca'yı Tomas Olias ve Alfonso Perez'in golleri ile 2-1 mağlup etti. Rakip takımın golünü ise Romero kaydetti.

Fransa liginde zirve kaynıyor

Lens, Bastia'yı 5-1 yenerek zirvedeki yerini korurken, takipçisi Metz de deplasmanda kazandı

Farklı skor

Fransa Birinci Ligi'nde RC Lens şampiyonluğa gidiyor. Sahip olduğu 67 puanla liderliğini koruyan Lens, lig dokuzuncusu Bastia'yı 5-1 yenmeyi başardı. RC Lens rakibi karşısında rahat bir oyun sergilerken, golcü oyuncu Tony Vairelles attığı 3 golle takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

Metz takipte

Lens'in en yakın takipçilerinden 2. sırada yer alan Metz ise deplasmanda Toulouse'yi 1-0 yenerek 65 puana yükseldi ve şampiyonluk yarışından kopmadığını gösterdi. 56 puanlı Marsilya ve Monaco'nun ise zirve şanları bir hayli azaldı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!