Banvit Türk Telekom'u da geçti

Güncelleme Tarihi:

Banvit Türk Telekomu da geçti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2014 09:50

Banvit Başantrenörü Dimitris İtoudis 70-59 kazandıkları Türk Telekom maçına ilişkin, "Türk Telekom ofansif yeteneklere sahip bir takım. Müsabaka boyunca onları belli bir sayının altında tutmayı başardık" dedi.

Haberin Devamı

Itoudis, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımının isteklerini sahaya yansıttığını dile getirerek, Türk Telekom gibi güçlü bir takıma karşı kazandıkları için oyuncularını tebrik etti.

Itoudis, Türk Telekom karşısında 70 sayı bulmalarına rağmen daha fazla sayı atabileceklerini belirterek, "Son zamanlarda istikrarlı bir şekilde savunma yaptığımızı düşünüyorum ancak hücumda istediğimiz şutları bulamıyoruz. Türk Telekom ofansif yeteneklere sahip bir takım. Müsabaka boyunca onları belli bir sayının altında tutmayı başardık. Bugün 70 sayı attık. Daha fazla da atabilirdik. Eksiklerimizin telafisi konusunda gerekli çalışmayı yapacağız" diye konuştu.

Maçın üçüncü periyodunda sakatlanarak oyundan çıkan Chuck Davis'in durumu hakkında bilgi veren Itoudis, deneyimli oyucnunun sağ ayak parmağının çıktığını, kesin teşhisin yarın yapılacak tedaviler sonrasında konulacağını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Türk Telekom cephesi

Başkent ekibinin başantrenörü Ertuğrul Erdoğan ise eksik kadroyla mücadele ettikleri karşılaşmada sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Ligdeki pozisyonlarından dolayı her maçı kazanmaları gerektiğini aktaran Erdoğan, "Türkiye kupasında iki önemli oyuncumuz sakatlandı. Bundan dolayı Banvit maçına eksik bir kadroyla geldik. Banvit gibi bir takıma eksik bir kadroyla geldiğiniz zaman bizim gibi kırılgan takımlarda sıkıntıdır. Ribaundlar sonrasında hızlı hücum sayılarında büyük bir sıkıntımız var" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!