Banvit kazanmak istiyor

Güncelleme Tarihi:

Banvit kazanmak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2014 12:48

Banvit Başantrenörü Dimitris Itoudis, ULEB Avrupa Kupası'nda Budivelnik Kiev ile yapacakları maça ilişkin, "Bu maçı kazanmak zorundayız" dedi.

Haberin Devamı

ULEB Avrupa Kupası'nda Banvit, Ukrayna'nın güçlü ekibi Budivelnik Kiev ile 12 Şubat Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak. Itoudis, Kiev'e hareketinden önce yaptığı açıklamada, karşılaşmanın iki takım için de çok önemli olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"İki takım da ikişer galibiyetle grupta ikinci ve üçüncü sırayı paylaşıyor. Çok yetenekli çok iyi bir takımla oynayacağız. Özellikle son haftalarda her maçta 100 sayı ortalamasıyla oynayan bir ekip. Ukrayna kupasını da kazanmış bir takıma karşı mücadele edeceğiz. İşimizin kolay olmayacağını biliyoruz. Biz de iyi bir takımız ve oraya galip gelmek için gidiyoruz. Kazanmak içinde ne gerekli olduğunu biliyoruz. En son deplasmanda oynadığımız Tofaş maçı da bize bu konuda mesajdır. İyi oynarsak, mücadele edersek başarabileceğimizin farkındayız. Avrupa'da devam etmek istiyorsak bu maçı kazanmak zorundayız ve ben oyuncularımın bunu başarabilecek güçte olduklarını biliyorum, onlara güveniyorum."

Banvit, Bandırma'da konuk ettiği Ukrayna temsilcisini 92-85 yenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!