Banko F.Bahçe

Güncelleme Tarihi:

Banko F.Bahçe
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2001 00:00


Haberin Devamı

SPOR YAZARLARINA GÖRE LİGİN ŞAMPİYONU BELLİ:

ANCAK...

G.Saray'ın şampiyonluğu halinde F.Bahçe’de büyük bir kriz patlak verecek. Yönetim ve teknik ekip yıpratılacak, gruplar tekrar ortaya çıkacak.

Şampiyonluk için nefesler tutuldu. Geri sayım başladı. F.Bahçe mi, G.Saray mı mutlu sona ulaşacak? Türkiye bu sorunun cevabını merakla bekliyor. Yarın akşam saat 20.45'te ipi göğüsleyecek takımın belli olacağı maçlar öncesi spor yazarlarına ‘‘Samsun-F.Bahçe, G.Saray-Trabzon maçlarından nasıl sonuç çıkar’’ ve ‘‘Şampiyonluğu kaybeden sadece şampiyonluğu mu kaybeder?’’ sorularını sorduk. Şampiyonluk için ‘‘Banko F.Bahçe’’ cevabı çıktı...

TURGAY ŞEREN:

Fenerbahçe berabere kalır, Galatasaray maçı kazanır. Puan farkı ile Fenerbahçe de şampiyon olur.

Şampiyonluğu F.Bahçe kaybederse, camia büyük yara alır. Toparlanması da zor olur. G.Saray'a gelince, şampiyonluk G.Saray'ın 5.şampiyonluğu olur. Tabii, G.Saray bunun bayramını yaşar. Kaybederse, fazla önemsemez.

COŞKUN ÖZARI

F.Bahçe, Samsun'dan en az berabere kalır. Şampiyonluğunu ilan eder. G.Saray, Trabzonspor'u yener, taraftarlarına tatlı bir anı bırakır.

F.Bahçe hayal kırıklığı yaşar. Taraftarlarını yatıştırmak çok zor olur. Yönetim ve teknik kadro zor durumlara düşer. G.Saray zaten şampiyonluğu kaybetmiş gibi, kazanırsa büyük sürpriz olur.

HINCAL ULUÇ:

Sonuçları bilmiyorum ama F.Bahçe'nin şampiyon olacağını hissediyorum. İstiyorum. F.Bahçe yönetimi ve medya F.Bahçe'yi şampiyon ilan etti. Aksi bir sonucu düşünemiyorum. Türkiye'nin sağlığı açısından şampiyonluğunu istiyornum.

G.Saray'da bir şey olmaz. Şampiyonluğu kaybetmeyi kabullendi. Ancak önemli gelişmeler olacak. F.Bahçe şampiyon olamazsa, düşünmek dahi istemiyorum. Mustafa Denizli bunca yıllık arkadaşım. F.Bahçe şampiyon olursa bu yılki koşullar altında kalmaz.

ŞANSAL BÜYÜKA:

G.Saray'ın Trabzon'u yeneceğine, F.Bahçe'nin Samsun'dan kendisini şampiyon yapacak bir sonuçla çıkacağına inanıyorum.

Şampiyonluğu kaybeden takımın kaybedeceği hiçbir şey şampiyonluk ünvanından daha büyük olamaz. Ancak şampiyonluğu kaybeden G.Saray olursa, bu sarı kırmızılı kulüpte, ciddi bir muhalefet atağı başlatabilir.

ERMAN TOROĞLU:

İki tarafın ne yapacağını bilmiyorum. F.Bahçe alınacak sonuçlarda avantajlı çıkar.

F.Bahçe şampiyon olarak Şampiyonlar Ligi'ni giderse, Ali Şen tipli idarecilerin sonu gelir. Aksi taktirde yönetime talip olma ve gözdağı verme olayı devam eder. G.Saray şampiyonluğu yönetimin basiretsizliği yüzünden kaybetti.

ERDOĞAN ŞENAY:

F.Bahçe'nin Samsunspor karşısında yenilgisini asla beklemiyorum. G.Saray'ın Trabzon'u yenmesinden doğal bir şey olamaz. Ancak farklı değil.

F.Bahçe şampiyonluğu kaybederse, Şampiyonlar Ligi'ne girmiş olmakla, Türkiye Kupası'nı kılpayı kaçırmakla bana göre başarılıdır. G.Saray'ın şampiyonluğu kaybetmesi şaşırtmaz. Cimbom büyük işler başarmıştır.

KORKUT GÖZE:

F.Bahçe, Samsun'dan şampiyon çıkar. G.Saray, Trabzonspor'u yense de zirveyi etkileyemez.

F.Bahçe şampiyonluğu kaybederse neler mi olur?. Ekonomik krizden sonra ruhsal bir kriz patlar. Ve F.Bahçe bir daha G.Saray'ın büyüklüğünü yakalayamaz. G.Saray kaybederse ne olur? Kim ne derse desin, F.Bahçe şampiyon oldu diye her bir G.Saraylı hayata küser.

İLHAN SÖYLER:

F.Bahçe Samsun'da mağlup olmaz. G.Saray da Trabzonspor'u yener.

F.Bahçe kaybederse ortalık yangın yerine döner. Çünkü, bu haftaya gelene kadar herkes şampiyonluğa şartlandı. G.Saray'ın bu sorunu yok. Şampiyonlar Ligi'ne katılacağı için mutlu. Şampiyon olursa daha çok sevinir.

HULKİ İLGÜN:

F.Bahçe Samsun'da kazanır ve şampiyon olur. G.Saray da Trabzon ile sportmence mücadele eder, ikinci olur.

F.Bahçe kaybederse, ben de kendimi kaybeder, muhtemelen en yakın bir sağlık yurduna giderim. G.Saray kaybederse, F.Bahçe'min yıllardır özlemini çektiği şampiyonluğa kavuşması ile bayram ederim.

ORHAN KAYNAR:

G.Saray, Trabzon maçında Cimbom galibiyete yakın. F.Bahçe Samsun deplasmanında zorlanır, ama beraberlik bile yettiğine göre şampiyonluk için gerekli puanı bana göre alır.

Şampiyonluğun kaçması G.Saray için fark etmez. F.Bahçe için yıkım olur. Yıllardır bugünü bekliyorlardı. Gruplar yeniden hortlamaya başlar.

TURGAY RENKLİKURT:

F.Bahçe, Samsun'da yenilir. Samsun'un ekilerden soyutlanmış bir şekilde oynaması halinde. G.Saray, Trabzon maçı beraberlik ya da Cimbom'un 1 farklı galibiyetiyle biter. G.Saray şampiyonluğu kaybettiği zaman, birşey kaybetmez. F.Bahçe'de ise yönetim ve teknik ekipte çok ciddi kriz doğar.

HAŞMET BABAOĞLU:

Her iki takım da kazanır. Ama futbolda böyle tahminler falcılığa giriyor. Eğer G.Saray şampiyonluğu kaybederse, yeni şampiyonluklar için bekleme dönemine girer. F.Bahçe'de ise kurulan binanın tamamlanmadan yıkılması anlamına gelebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!