Bankacıların kortlardaki mücadelesi sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Bankacıların kortlardaki mücadelesi sona erdi
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 05, 2011 16:48

TED 1. Türkiye Bankalararası Tenis Şampiyonası sonuçlandı.

Haberin Devamı

12 bankadan 110 bankacının kortlarda verdiği mücadelenin galibi Yapı Kredi Bankası oldu. Akbank ikinci, İş Bankası üçüncü, Finansbank dördüncü, TEB ise beşinci sırada yer aldı.

Bu yıl ilk kez düzenlenen TED 1. Türkiye Bankalararası Tenis Şampiyonası dün yapılan törenle sona erdi. 22 Haziran – 3 Temmuz 2011 tarihleri arasında gerçekleşen ve 12 bankadan 110 bankacının katıldığı şampiyonanın birincisi Yapı Kredi Bankası oldu. İkinciliği Akbank, üçüncülüğü İş Bankası, dördüncülüğü Finansbank ve beşinciliği de TEB aldı. Takımlar birbirleriyle 2 tek erkek, 1 tek bayan, 1 çift erkek ve 1 mix maç yaparak yarıştı.

TED Spor Kulübü tesislerinde gerçekleşen müsabakalarda toplam 120 maç oynandı. A Bank, Akbank, Bank Pozitif, Citibank, Denizbank, Deutsche Bank, Eurobank Tekfen, Finansbank, Garanti Bankası, İş Bankası, TEB ve Yapı Kredi Bankası’nın katıldığı tenis şampiyonasının direktörlüğünü Nihat Ulusoy, yardımcılığını Çiğdem Günder yaparken, Başhakem Erkan Çağlayan’ın yanı sıra 5 yardımcı hakem görev yaptı.

Haberin Devamı

‘‘İlk yılındaki katılımdan mutluyuz’’

TED 1. Türkiye Bankalararası Tenis Åžampiyonası’nın ödül töreninde konuÅŸan TED Spor Kulübü Genel Müdürü Bekir Emre, ÅŸampiyonaya ev sahipliÄŸi yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ve ÅŸampiyonanın gelecek yıllarda daha fazla bankanın katılımı ile geliÅŸerek devam edeceÄŸine olan inancını dile getirdi.Â

Şampiyonaya fikir sahipliği yapan Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı ve TED Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Aras ise tenis sporunun Türkiye’de desteklenmesinin ve uluslararası standartlara kavuşmasının önemine işaret etti.  Bu turnuvanın bankacılık sektörü tarafından gelenekselleştirerek sektörün tenise önem vermesini sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Aras, daha ilk yılında bu kadar çok sayıda bankanın şampiyonaya katılımından mutluluk duyduklarını dile getirdi ve TED Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tınaz'a teşekkür etti.

Ödül töreninde madalya ve kupalar Türkiye Bankalar Birliği Genel Sekreteri Ekrem Keskin tarafından verildi. Turnuva Direktörü Nihat Ulusoy TED Spor Kulübü’nün en önemli kupası olan Çalenç Kupası’nın 3 yıl üst üste turnuvayı kazanma şartı ile kazanan takıma verileceğini belirterek dereceleri açıkladı. Çalenç Kupası bir ay boyunca şampiyonanın birincisi olan Yapı Kredi Bankası’nda kalacak ve sonrasında tekrar TED’e iade edilecek.
 
TED 1. Türkiye Bankalararası Tenis Şampiyonası’nda alınan dereceler ise şöyle gerçekleşti:

Haberin Devamı

1. Yapı Kredi
2. Akbank
3. Türkiye İş Bankası
4. Finansbank
5. TEB
6. DenizBank
7. Abank
8. Eurobank Tekfen
9. Citibank
10. Garanti Bankası
11. Deutsche Bank
12. Bank Pozitif

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!