Bana Baliç'i alın

Güncelleme Tarihi:

Bana Baliçi alın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

Real Madrid Teknik Direktörü John Toshack kararlı:

Geremi ile dün anlaşan İspanyol kulübünün yöneticileri, transferde Toshack’a tam yetki verdiler. Real Madrid, ‘Fenerbahçe’den ayrılmam’ diyen Boşnak yıldız için gerekirse takas önerecek...

Başkan açıkladı

Real Madrid Teknik Direktörü Toshack, dün Gençlerbirliği'nin yıldız futbolcusu Geremi ile masaya oturdu. İspanyol Kulübünün Başkanı Lorenzo Sanz, Galli teknik adamın transferde tek yetkili olduğunu belirterek ‘‘Türkiye'den Baliç, Fatih ve Emre'yi almak için seferber olduk’’ dedi.

Dünya çapında yıldız

Toshack, Menajer Tarık Yalçın'a, Geremi'den sonra Türkiye'de yıldızı parlayan Fenerbahçeli Baliç'i de mutlaka Real Madrid kadrosunda görmek istediğini ifade ederek ‘‘O sadece Türkiye'de değil, dünya çapında bir yıldız. Bir yıl daha F.Bahçe’de kalacağını açıklamış. Ancak ne pahasına olursa olsun Baliç'i Real Madrid'e almalıyız’’ yorumunu yaptı.

Gerekirse takas ederiz

Real Madrid'in eski futbolcularından ve kulübün menajerliğini yapan Pirri'nin Fenerbahçe- Antalyaspor maçından sonra gönderdiği raporu incelediklerini belirten Başkan Sanz açıklamasında şunları söyledi: ‘‘Baliç için üç hafta sonra Türkiye'ye geleceğim. Gerekirse Real Madrid'den oyuncu verir, takas yolunu deneriz.’’

G.Saray'la görüşecekler

Toshack, menajeri Pirri ile Türkiye'deki bir çok yıldızın kasetlerini seyrettiklerini ve Galatasaray'da top koşturan Fatih ve Emre'nin de mutlaka alınması için çalışmalara başladıklarını söyledi. Pirri, Galatasaray Kulübü'ne önümüzdeki günlerde faks çekerek randevu isteyeceklerini açıkladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!