BAK 07 hedefine adım adım yürüyor

Güncelleme Tarihi:

BAK 07 hedefine adım adım yürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2016 14:13

Almanya'da Türk takımları arasında Regionalliga'da mücadele eden takım olan BAK 07'i şampiyonluk hedefine adım adım yürüyor. Antrenör değişikliği sonrası toparlanan BAK 07, son yedi maçının yedisini de kazandı.

Haberin Devamı

ALMANYA'da Regionalliga olarak bilinen dördüncü ligde mücadele eden BAK 07, galibiyet serisi yakaladı. Geçen sezon şampiyonluğu iki gol averajla kaçıran ve bu sezon da ilk haftalarda kötü sonuçlar alan BAK 07, beşinci haftada antrenör değişikliği yaptı. Steffen Baumgaurt'ı ligin dördüncü haftasının sonunda gönderen BAK 07 yönetimi, takımın başına antrenör olarak Jörg Goslar'ı getirdi. Jörg Goslar takıma adeta ilaç gibi geldi.
SERİYİ YAKALADI
Jörg Goslar yönetiminde ilk maçını Bautzen ile oynayan BAK 07, karşılaşmayı 4-1 kazandı. Ardından lider Jena ile deplasmanda oynayan kırmızı beyazlılar, rakiplerine 3-0 yenilmekten kurtulamadı. Bu maç BAK 07'nin puan kaybettiği son karşılaşması oldu. Kendi sahasında ve deplasmanda oynadığı tüm maçları kazandı. Her maçta da en az iki gol attı. Serinin ilk galibiyetini Fürstenwalder'i 3-2 yenerek alan BAK 07, ardından deplasmanda Neustrelitz'i 3-0 yendi. Sahasında Hertha Berlin ve Babelsberg'i 2-0 ile geçti. Daha sonra ise sırasıyla Cottbus ve Nordhausen'ı deplasmanda, Luckenwalde'yi de sahasında 2-1'lik skorlarla yenen Bak 07 puanını 30'a çıkardı. Peş peşe tam 21 puan toplayan kırmızı beyazlılar, 13. sıradan lig ikinciliğine yükseldi. Lider ile arasındaki puan farkını da beşe indirdi.
HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
BAK 07'nin toplamda 13 yıldır başkanlığını yapan işadamı Mehmet Ali Han, bu sezon bir tek hedeflerinin bulunduğunu belirterek “Bizim tek hedefimiz var. O da şampiyonluk. Sezona kötü başladık. Hoca değişikliği yaptık. Yeni gelen hoca ile takımın kimyası uydu. Dokuz maçta 24 puan aldık. Rakiplerimizin ne sonuç aldığıyla hiç ilgilenmiyoruz. Biz her maçı final olarak görüyoruz. Sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Teknik heyetin isteği doğrultusunda gerekirse ara transferde takıma yeni takviyeler de olabilir” dedi.

BAK 07 hedefine adım adım yürüyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!