Badminton antrenörleri Kemer'de

Güncelleme Tarihi:

Badminton antrenörleri Kemerde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2010 09:45

Uluslararası Badminton Antrenörler Gelişim ve Eğitim Semineri, Antalya'nın Kemer ilçesinde başladı.

Dünya Badminton Federasyonu Olimpiyata Hazırlık Kampları Eğitim Merkezlerinde müdürlük yapan Gunter Huber'in eğitim verdiği seminere, Türkiye'den 41 antrenör katılıyor.

Seminerle ilgili Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, Badminton Türkiye Kulüpler Şampiyonası'nın Kemer'de gerçekleştirildiğini, ardından Veteranlar Balkan Şampiyonası'nın yapıldığını hatırlattı. Şimdi de 12 Kasıma kadar sürecek antrenörler seminerinin başladığını belirten Özmekik, şöyle konuştu:
“Türkiye'de milli takıma sporcu kazandıran, başarılı sporcu yetiştiren Badminton Federasyonunda görev verdiğimiz eğitici antrenörlere yönelik Uluslararası Badminton Antrenörler Gelişim ve Eğitim Seminerini başlatmış bulunmaktayız. Seminerin amacı; daha iyi sporcu yetiştirmek, her geçen gün büyüyen badminton sporunu hedef olarak daha da yukarıya taşıyabilmek, sadece Türkiye'de değil Avrupa ve dünyada belirli bir yerlere gelebilmek. Bu seminere çeşitli illerimizden birinci, ikinci ve üçüncü kademeden 41 antrenör katılıyor. Antrenörlerimizi, Dünya Badminton Federasyonu Olimpiyata Hazırlık Kampları Eğitim Merkezlerinde müdürlük yapan ve dünya çapında ünlü eski badmintoncu Gunter Huber hazırlıyor.”

Özmekik, seminerin ardından antrenörlere belge verileceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!