Babam iyi ki Venüs'le daha çok ilgilenmiş

Güncelleme Tarihi:

Babam iyi ki Venüsle daha çok ilgilenmiş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2012 01:17

Serena Williams, “Babam zamanını çoğunlukla ablam Venus için harcıyordu. Onun üstüne daha fazla düşüyordu. itirafında bulundu.

Haberin Devamı

TEB BNP Paribas WTA Sezon Sonu Turnuvası için İstanbul’a çok özel bir konuk geldi. Bu yıl ‘Kariyer Golden Slam’ yapan, yani kariyeri boyunca tüm Grand Slam’lerde şampiyonluk yaşayarak, buna bir de Olimpiyat altınını ekleyen Serena Williams...

TENİS ŞÖLENİ BAŞLIYOR

ONLARI HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ / FOTO GALERİ

İstanbul'da düzenlenen TEB BNP Paribas WTA Championships'te sizce şampiyonluğa hangi tenisçi ulaşacak?
Victoria Azarenka
Maria Sharapova
Serena Williams
Agnieszka Radwanska
Angelique Kerber
Petra Kvitova
Sara Errani
Li Na

Röportajımızda, dünya tenisinin bir başka yıldızı olan ablası Venus’ten girdik konuya, “Babam zamanını çoğunlukla Venus için harcıyordu. Onun üstüne daha fazla düşüyordu. Ben de bu sebeple çok daha fazla çalıştım, belki de kariyerim bu noktaya ondan geldi” dedi. Kendisini öven Li Na hakkında “Söyledikleri için ona müteşekkirim. Ancak kendisini yenmek çok zor o da bunu biliyor” derken gülüyordu. İstanbul’a gelmeden önce böyle bir yer beklemediğini söyleyen Serena, “İnsanlar tek kelimeyle harika. Güleryüzlü ve çok şekerler. Daha sık gelmeyi umuyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İDOLLERİM DJOKOVIC, ROGER FEDERER VE RAFAEL NADAL

”İdolün kimdi?” soruma ise yine tebessüm ve şakayla karşılık verdi: “Djokovic, Federer, Nadal... Ben henüz çok genç olduğum için idollerim bunlar!” İstanbul’daki turnuvada karşılaşacağı her ismin çok zorlu olduğunu söyleyen Williams, “Tenisçi olmasaydım ne meslek seçeceğime asla karar veremezdim” dedi.
Küçükken ablasını örnek aldığını söyleyen 31 yaşındaki yıldız, kortlarda unutmadığı hatırları ise sıralarken yine şakaya başladı, “File, top, raket... Hahaha! Londra 2012’deki altınım, ilk Grand Slam’im olan 99 Amerika Açık, 2003 Wimbledon... Bunlar unutulmazdı!”
”Kaybettiği maçları izlerken çok sinirlendiğini ve bu yüzden bu yönteme başvurmadığını belirten ABD’li raket, “Kariyer Golden Slam”i için ise ilginç bir yorumda bulundu: “Böyle bir unvanın olduğundan bile haberdar değildim. Güzel bir şey olsa gerek.” Williams gelecek sezon Roland Garros’ta yer alacağını da söyledi.

Haberin Devamı

SERENA’YLA 5 MADDEDE İSTANBUL

- Sıcak insanlar
- Muhteşem manzara
- Tarihi doku
- Nefis yemekler
- Fazla yoğun trafik

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!