Aziz Yıldırım: Taraftar istedi aldık

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım: Taraftar istedi aldık
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2007 13:19

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Bugün Roberto Carlos geliyorsa taraftarların katkısı ile geliyordur. Biz de taraftar istediği için Roberto Carlos'u aldık" dedi.

Uzunköprü Fenerbahçeliler Derneği'nin 100. yıl kutlamalarına katılan Aziz Yıldırım, yoğun ilgi nedeniyle zor anlar yaşadı. Kullandığı jeeple kutlamalara gelen Aziz Yıldırım, izdihamdan uzun süre aracından inemedi. Yoğun güvenlik önlemleri altında salona giren Aziz Yıldırım, “Büyük Başkan“ gösterileriyle karşılandı.

Kutlamaya Aziz Yıldırım dışından Asbaşkan Mithat Yenigün'le çok sayıda taraftar katıldı. Gecede bir konuşma yapan Aziz Yıldırım, şöyle konuştu:
"Fenerbahçe’nin en büyük dayanağını taraftar oluşturuyor. Düşündüklerimin daha hepsini tamamlamadım. İlk geldiğim zamanlar bir Parma maçı oynamıştık. O zamanlar biz yöneticilerle topladığımız parayla 10 bin taraftara forma dağıtmıştık. O görüntüler, Parmalılar'ı şaşırtmıştı. Şu an 10 bin forma dağıtılan Fenerbahçe değil, 350 bin forma satışı yapılan taraftara dönüştük. Fenerbahçe'nin gücü bu. Bunlar olmasa iyi oyuncuları getiremezsiniz."

100 BİN TARAFTAR KARTI

Geçen yıl ağustos ayında 100'üncü yılda 100 bin taraftar kartına ulaşmayı hedeflediklerini de hatırlatan Başkan Yıldırım, bu konuda şunları söyledi:
"Bugün arkadaşlarıma sordum ve taraftar kartının 91 bine ulaştığını söylediler. Kalan 9000'i de yakında kombinelerle tamamlayacağız. 100'üncü yılda 100 bin taraftar kartına ulaşmış olacağız. Bir büyük hedefimiz de önümüzdeki 3-5 yıl içinde kombine üyelerini taraftarlara açarak 1 milyon taraftar kartına ulaşmak. Fenerbahçe büyüyor ve büyümeye de devam edecek."

"DAHA ÇOK KUPA İSTİYORUZ"

Fenerbahçe olarak 100'üncü yılda 42 kupa kazandıklarını da belirten Başkan Yıldırım, “Ancak bu kupalar bize yetmez. Kupaları daha da artıracağız ve devamlılık sağlayacağız“ diye konuştu.

Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Muammer Orhan, gecede Başkan Yıldırım'a plaketle derneğin rozetini hediye etti. Daha sonra çok sayıda taraftar, Başkan Yıldırım'ın yanına giderek formalarını imzalattı, hatıra fotoğrafı çektirdi.

10 BİN YTL YARDIM

Kutlamalar sırasında ise Atatürk'ün halıya dokunmuş fotoğrafı açık artırmayla satışa sunuldu. Açık arttırma 500 YTL’den başladı, Kerami Mercan 9000 YTL'ye aldığı halıyı derneğe hediye etti. Başkan Yıldırım'da derneğe 10 bin YTL yardım yapma sözü verdi. Kutlamalar, Fenerbahçe marşları eşliğinde gece geç saatlere kadar sürdü. Kutlamanın sonuna kadar kalan Başkan Yıldırım, daha sonra İstanbul'a gitti.

"ANLATMAYA GEREK YOK"

Roberto Carlos'un Fenerbahçe'’ye büyük katkılar sağlayacağını belirten Asbaşkan Mithat Yenigün, “Camiamıza hayırlı olsun. Sezon sonunda katkılarını herkes görecek. Roberto Carlos'u anlatmaya gerek yok. Bütün dünya onu tanıyor. Real Madrid’te oynayan bu oyuncuya taraftarımız da çok sevinecek. Daha keyifli maçlar izleyeceğiz“ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!