Aziz Yıldırım Erdoğan'lı maça gidecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım Erdoğanlı maça gidecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2014 13:36

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da izleyeceği Basketbol Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası maçına gidip gitmeyeceği bugün açıklığa kavuştu. Yıldırım, Ankara'daki karşılaşmaya gitmeyecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Ülker ile Pınar Karşıyaka basketbol takımları bu akşam saat 19.30'da Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı için karşılaşacak.

BİLGİN GÖKBERK YAZDI / CUMHURBAŞKANLIĞI MAÇI

Ankara Arena Salonu'nda oynanacak mücadeleyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da izleyeceği için, maçın biletlerinin geç satışa çıkarılması ve 13 bin kişilik salonda tam 8 bin 500 davetiye dağıtılması gündeme bomba gibi düştü.

Tüm bunlar olurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilişkilerinin iyi olmadığı bilinen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu akşamki maça gidip gitmeyeceği merak konusu idi. Bu kritik soru bugün cevabını buldu. Aziz Yıldırım, Ankara'daki karşılaşmaya gitmeme kararı aldı. Fenerbahçe Başkanı mücadeleyi Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki FBTV'de yönetici arkadaşlarıyla birlikte izleyecek.


TBF: Biletler dün akşam 20.00'de satışa çıkarıldı

Haberin Devamı


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Fenerbahçe Ülker ile Pınar Karşıyaka'nın karşı karşıya geleceği 30. Cumhurbaşkanlığı Kupası biletlerinin dün akşam saat 20.00'dan itibaren satışa sunulduğunu açıkladı. TBF'den yapılan yazılı açıklama şöyle:

"30. Cumhurbaşkanlığı Kupası final karşılaşmasının biletlerinin satışta olmaması ile ilgili sosyal medyada paylaşılmakta olan ve yanlış algı yaratan bilgiler mevcut durumla ilgili bir açıklamayı gerektirmektedir. Biletler, dün akşam 20:00’den itibaren Biletix internet sitesinden satışa sunulmuştur. Bilet satışları bugün 15:00’ten itibaren Ankara Spor Salonu gişelerinden ve Biletix perakande satış noktalarından devam edecektir.


FENERBAHÇE KAFİLESİ ANKARA'YA GEÇ GELDİ
Ayrıca, 7 Ekim Salı günü düzenlenmesi planlanan basın toplantısı, Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı’nın Ankara’ya aynı günün geç saatlerinde ulaşması nedeni ile yapılamamıştır. Karşılaşma sonrasında takım başantrenörlerinn ve takım kaptanlarının katılacağı toplantı Ankara Spor Salonu Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilecektir.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!