Aysal'ı tebessüm ettiren çilek isteği

Güncelleme Tarihi:

Aysalı tebessüm ettiren çilek isteği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2014 15:34

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Florya'daki GS Store mağazasının açılışını ve ilk alışverişini yaptı. Kendisine, eşini ve çocuğuna hediyeler alan Aysal'ın yolunu ise çıkışta taraftarlar kesti; "Başkanım Ibrahimovic ve Ronaldo'yu bize getir."

Haberin Devamı

Florya'daki GS Store açılışını yapan Aysal hem kendisi hem de eşi ve kızına hediyeler aldı. Aysal'ın ailesi için yaptığı alışverişe toplam 1139.65 TL ödedi. Aysal bu esnada Store çalışanlarına da "Bana tenzilat yapmayın. Uğura inanırım bu ilk alışveriş" dedi.


İşte başkan Ünal Aysal'ın alışveriş sepeti

-Kendisine özel bir Nike ayakkabı siparişi verdi.
-Eşi Fani Aysal'a gri kırmızı ağırlıklı bir yelek aldı.
-Minik kızına Galatasaray montu ve kendisine ise beyaz bir kazak aldı.
-Hediye etmek için 4 adet Galatasaray forması

Açılışa Başkan Ünal Aysal'ın yanı sıra İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, yönetici Ebru Köksal, Mehmet İpekdokuyan ve sarı kırmızılı futbolcular Sabri ve Ceyhun katıldı.


SABRİ'NİN SİTEMİ
Sabri ise Ünal Aysal alışveriş yaptıktan sonra açılışa katılanlara takılıp "Boş boş gezmekle olmaz. Kulübe para kazandıralım" diye espri yaptı. Sabri ayrıca mağazanın içinde sadece Galatasaraylı futbolcular Burak Yılmaz, Sneijder ve Drogba'nın resminin olduğunu görünce, "Yıllardır Galatasaray'da forma giyiyorum ve bu takımın kaptanıyım. Şurada bir tane resmim yok, görüyor musunuz?" diyerek sitem etti.


"MELO'NUN HAREKETİ YANLIŞ ANLAŞILDI"
Başkan Ünal Aysal açılış sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda ise derbi sonrası çok tartışılan Melo'nun hareketine de değindi ve "Melo'nun hareketi yanlış anlaşıldı" dedi.

Aysal açıklamalarına şu şekilde devam etti; "Chelsea maçı sadece bizim için değil tüm Türkiye için çok önemli. Ben bu maçtan başarılı şekilde ayrılacağımıza inanıyorum. Futbolcularıma her zaman olduğu gibi yine çok güveniyorum.

Melo'nun hareketi yanlış anlaşıldı. Orduspor maçından sonra da yapıldı bu dans Melo tarafından. Seyirciye dönük hakaret içeren bir dans değil bu. Oyuncular kendi ülkelerine özgü bir dans ediyor. Melo'nun hareketinde hakaret içeren bir niyet olsa kimse merak etmesin herkesten önce biz futbolcumuza gerekli cezayı verirdik.

Haberin Devamı

Semih çok genç, alt yapımızdan yetişen bir oyuncu. Özel hayatında da Galatasaray'ı yaşayan ve bu kültüre camiaya çok yakışan bir futbolcu. Hareketi beni şaşırtmadı sadece beni mutlu etti.

Haberin Devamı

Formalarla ilgili çıkan görseller bire bir doğru demek yanlış olur. Bunların önümüzdeki yıl ki çalışmaları yapılıyor. Bir tanesi parçalı olmakla beraber, bire bir Metin Oktay'ın giydiği formanın modernize edilmiş şekli. Nıke'tan rica ettik ve parçalı forma olması gerektiğini belirttik. Çalışıyorlar...

Türk Telekom Arena Stadı zemini düne kadar hazırdı. Bugün yağmur yağdı ama gerekli hazırlığı yapacağız."


"IBRAHİMOVIC VE RONALDO'YU GETİR BAŞKANIM"
Açılış sonrasında GS Store'dan ayrılırken Başkan Aysal'ın yolunu kesen taraftarların Başkan'dan istekleri ise hayli şaşırtıcıydı.

Sarı kırmızılı taraftarlar "Büyük başkan Ünal Aysal" diye bağırırken Aysal, Galatasaray taraftarı ile birlikte resim çektirdi. Ünal Aysal arabasına binerkense, "Başkanım Ibrahimovic ve Ronaldo'yu istiyoruz. Bize onları getirin" diye bağırdı. Aysal bu yeni çilek taleplerine tebessüm ederek yanıt verdi.


GALATASARAY'DAN SÜRPRİZ ORTAKLIK
Almanya'da alt yapı merkezi kuran Galatasaray, sürpriz bir alt yapı işbirliği anlaşmasına da imza atıyor. Hamit, Yıldıray, Halil, Barış Özbek gibi birçok gurbetçi oyuncunun yetiştiği Almanya'nın Wattenscheid 09 kulübü ile Galatasaray alt yapı iş birliği anlaşması yaptı.

Haberin Devamı

Başkan Ünal Aysal'da Alman kulübünün başkanının katıldığı GS Store açılışında Wattenscheid kulübü atkısı ile de poz verdi. Türklerin yaşadığı bu bölgede Galatasaray genç ve gelecek vaad eden Türk yetenekleri kadrosuna katacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!