Ayrıcalık istemem

Güncelleme Tarihi:

Ayrıcalık istemem
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2006 00:00

Galatasaray Teknik Direktörü, "Oyuncularım dururken niye böyle bir şey yapayım? Eğer yabancılara para verildiyse ve ayrıcalık yapıldıysa, bu bir haksızlıktır. Bunun önüne ben bile geçemem" diye konuştu.

G.Saray’da dertler bitmek bilmiyor. Bir yandan para krizi, diğer yandan taraftarların Konya dönüşü Necati Ateş’e ve diğer futbolculara saldırması tüm moralleri bozdu. Gerets camia içinde ayrılacağına dair çıkan haberleri yalanladı sonra da başkan Özhan Canaydın ve yöneticilere üstü kapalı mesaj gönderdi.

Belçikalı teknik adam, uçakta yaşanan olaylardan dolayı G.Saray’dan ayrılmayı düşünmediğini belirtirken, "Bir kendini bilmez yüzünden takımdan ayrılacak halim yok. Koskoca kulübü bu yüzden bırakacak değilim" dedi. Eric Gerets, hakkında, "Yönetimden parasını aldı. O yüzden susuyor" iddialarını yalanladı ve şunları söyledi: "Herkes ne kadar mağdursa ben de o durumdayım."

Menajerini görevlendirdi

Gerets
, yönetimin oyuncular konusunda ayrıcalık yapılması halinde takımda bölünmelere neden olacağının altını çizdi ve şöyle konuştu: "Para konusunda ayrıcalık yapıldıysa bunun önünde kimse duramaz. Bu olay sonun başlangıcı olur. Umarım böyle bir şey yoktur. Ben asla gizli para almadım. Oyuncularım dururken niye böyle bir şey yapayım? Yabancılara para verildiyse bu bir haksızlıktır. Eğer para ödenecekse herkese verilmeli. Para varsa var, yoksa yoktur. Biz sezon sonuna kadar bu duruma takım olarak dayanma kararı aldık. Ayrıcalık yarışta bize en çok zararı verir." Öte yandan Eric Gerets’in bu konuda menajeri ile de görüştüğü ve araştırma yapmasını istediği ve buna göre yönetimle tavır takınmak istediği ortaya çıktı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!