Avrupa’da yeni gözde Ergün

Güncelleme Tarihi:

Avrupa’da yeni gözde Ergün
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

Avrupalılar peşinde

Galatasaray'da Hakan Şükür, Ümit ve Emre gibi yıldızların ardından Ergün Penbe de Avrupa kulüplerini peşine taktı. Özellikle Borussia Dortmund ile oynanan maçlarda sergilediği performansla dikkat çeken Ergün'ü Hollanda'nın Ajax ve Fransa'nın Monaco kulüpleri yakın takibe aldı.

Formasına dikkat

Sergilediği futbol yanında UEFA'ya kayıtlı en yüksek rakam olan 67 numaralı formasıyla büyük dikkat çeken Ergün'ü önceki gün Monaco menaceri Luciene Müller ile Ajax menaceri Henrick izledi. Yıldız futbolcu ise ‘‘G.Saray ile 1 yıllık sözleşmem daha var. Kararı G.Saray verecek’’ dedi.

16-23 Mart Arsenal (İngiltere)-Werder Bremen (Almanya)

Celta Vigo (İspanya)-Lens (Fransa)

Real Mallorca (İspanya)-Galatasaray (Türkiye)

Leeds (İngiltere)-Slavia Prag (Çek Cum.

Cepler doluyor

GALATASARAY'ın UEFA Kupası'nda final yolundaki her adımında sarı kırmızılı futbolcular da ceplerini dolduruyor. Futbolcular, çeyrek finale kalarak 2.5'ar milyar lira primin de sahibi oldu. Sarı kırmızılı yönetimin futbolculara tur primini Mallorca maçı öncesi vermesi bekleniyor.

Dürüst: Şampiyona pozisyon vermedik

GALATASARAY Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ali Dürüst, UEFA Kupası'nda kişilikli bir futbol oynayarak çeyrek finale yükseldiklerini söyledi. Hedeflerinin kupada finale çıkmak olduğunu kaydeden Dürüst, ‘‘Avrupa Şampiyonu'na pozisyon bile vermedik..’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!