Avcılar'da 'saha' krizi

Güncelleme Tarihi:

Avcılarda saha krizi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2015 11:09

Avcılar'da faaliyet gösteren 11 amatör kulüp, antrenman yaptıkları tek saha olan Turgut Özal Stadyumu'nun yıkılacak olması nedeniyle 'saha krizi' yaşıyor.

Haberin Devamı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde faaliyet gösteren 11 amatör kulüp tek çatı altında bir araya gelerek güç birliği oluşturdu.
Avcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği adıyla kurulan oluşum çerçevesinde bir araya gelen kulüp yöneticileri, yaşadıkları maddi ve manevi sorunları el birliğiyle çözmeyi planlıyor.

Birliğin gündemindeki ilk madde ise halen Avcılar'daki amatör takımların antrenman yaptığı tek stat olan Turgut Özal Stadyumu'nun yıkılacak olması. Amatör kulüplerin temsilcileri yeni bir saha bulunmadığı taktirde antrenman yapamayacaklarını belirterek, yetkililerden yardım istediler.

Avcılarda saha krizi

Avcılar Amatör Sporlar Birliği Başkanı Yunus Yıldırım; son 10 yılda ilgili birimlerin duyarsızlığı nedeniyle Avcılar'da futbolun geriye gittiğini belirterek, ilçede futbolu yeniden canlandırmak amacıyla bu birliği kurduklarını söyledi.
Avcılar Amatör Sporlar Birliği çatısı altındaki kulüpler şunlar:

Haberin Devamı

Avcılar Belediye Spor, Avcılar Cihangir Spor, Avcılar Deniz Köşkler Spor, Avcılar Gümüşpala Spor, Avcılar MK. Paşa Spor, Avcılar Ambarlı Spor, Avcılar Yeşil Kent Spor, Avcılar Ambarlı Işık Spor, Avcılar Firuzköy Spor, Avcılar Akademi Gençlik Spor ve Avcılar Soma Aslangücü Spor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!