Atana atamayanlar!

Güncelleme Tarihi:

Atana atamayanlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 1998 00:00

Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

Önce isterseniz şöyle ilk yarıya bir göz atalım. Herkes şunu bilsin ki, son iki gündür Antalya'ya yağan anormal yağmur sahada top kontrolünü oldukça güçleştirdi. Bunun ceremesini de Antalyaspor çekti. Osman'ın uzattığı bir topa Burhan kalecisini görmeden ters bir vuruş yapınca top filelere gitti. Bu hiç beklenmeyen bir goldü. Ama asıl önemli olan Trabzonspor'un kaçırdığı olağanüstü pozisyonlar... Orhan ve Ünsal kaçıranların başlarında geliyordu. Hatta Vugrinec bile diyebiliriz. Ama Campbell gibi bir oyuncunun önü bomboş bir durumda topu kaleciye nişanlaması onun beceriksizliği miydi, yoksa kaleci Adnan'nın başarısı mı? Bana göre Campbell'ın şanssızlığı idi.

İlk yarıda oyunun kesin hakimi Trabzonspor'du. Ancak kaçırılan goller oyuncuların morallerini biraz bozmuş olacak ki, Antalyaspor bu kez sıkça Trabzonspor kalesi önünde gözükmeye başladı. Fazlı ve Kona Trabzonspor defansını zorlayan isimlerdi. Ama kaleci Milosevski ve defans gerçekten bu dakikalarda Trabzonspor adına oldukça güven verdiler. Ve ilk 45 dakika Antalyasporlu Burhan'ın kendi kalesine attığı golle noktalandı. Aslında Trabzonspor çok daha farklı bir skorla bu yarıyı kapatabilirdi.

CAMPBELL MÜKEMMELDİ

Gelelim ikinci yarıya... Belli ki, Gordon erken gelen golün 3 puanına yatmış olacak ki, Trabzonspor ikinci yarıda daha çok defansa yönelik oyun sergiledi. Ama şu kadarını söyleyeyim, eğer Antalyasporlu Fazlı gününde olmuş olsaydı, Trabzonspor'un hali harap olurdu. Ve bir de Trabzonspor yatsın kalksın kalecisine dua etsin. Campbell gerçekten anormal bir gol kaçırdı. Ama mükemmel futbol oynadı. Trabzonspor defansı bugüne kadar gördüğümün en iyisiydi. Ogün başta olmak üzere Osman ve Okan iyiler arasındaydı. Oyunda kaldığı süre içerisinde Ünal takımı toparlayıcı adamdı.

Kısacası Trabzonspor çok zor bir deplasmanda, üstelik çok farklı skorla galip ayrılması gerekirken, sadece 3 puanla yetindi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!