Atalay: 2003'te söyleselerdi inanmazdık

Güncelleme Tarihi:

Atalay: 2003te söyleselerdi inanmazdık
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2007 13:48

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Dünya 3'üncüsü olan Ampute Milli Takımı'nı makamında kabul etti.

Ulus'taki genel müdürlük binasında gerçekleştirilen kabulde konuşan genel müdür Mehmet Atalay, Ampute Milli Takımı'nın başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, “2003 yılında kurulan bu branşta, böyle bir başarı yakalanacağını o zaman söyleselerdi inanmazdık. Millilerimiz yıllarca yenemediğimiz ülkeleri tek tek yenmeyi başardı. (A) Milli Takımı'mız yıllardır İngiltere'yi yenemiyordu ama ampute millilerimiz onları yenerek tarihe geçti” diye konuştu.

Ampute millilere, “(A) Milli Futbol Takımı'na ayıp olmasın diye dünya üçüncüsü oldunuz, yoksa şampiyon olurdunuz” sözleriyle moral veren Atalay, Antalya'da kazanılan başarının ardından kulüp ve sporcu sayısında artış gözlendiğini söyledi.

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan ise toplam 12 branşta mücadele ettiklerini ifade ederek, “Bu branşta kısa zamanda büyük başarılar kazandık. Ampute Milli Takımı'nı diğer sporculara örnek gösteriyorum. Başarılarıyla büyük gurur duyduk” dedi.

Genel müdür Atalay'a federasyon başkanı Şerefhan günün anısına bir şilt, milli takım oyuncuları ise üzeri imzalanmış bir futbol ayakkabısı hediye ederken, Atalay da sporculara çeşitli hediyeler verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!