Aslara Alman kancası

Güncelleme Tarihi:

Aslara Alman kancası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Devre arası çalışmalarını Antalya Belek'te sürdüren Schalke 04'ün teknik direktörü Huub Stevens, kamp yaptıkları otelde bir süredir iki yıldız futbolcumuzu izlediklerini ve renklerine bağlamak istediklerini söyledi.

UEFA KUPASI SAHİBİ

Avrupa'nın birçok ünlü kulübünün transfer listesinde yer alan Trabzonsporlu Abdullah Ercan ile Galatasaray'ın golcüsü Hakan Şükür'e bu kez de geçtiğimiz sezon UEFA Kupası'nı müzesine götüren Almanya'nın güçlü takımlarından Schalke 04 kancayı taktı.

SÜREKLİ İZLENİYOR

Devre arası için 24 futbolcusu ve 60 kadar taraftarıyla Belek'te hazırlıklarını sürdüren Schalke 04, Hakan ve Abdullah'ı transfer listesine aldı. Teknik Direktör Huub Stevens, kamp yaptıkları Adora Golf Hotel'de bir süredir Hakan ve Abdullah'ı izlediklerini belirterek şunları söyledi:

GÜÇ KATARLAR

'Türkiye 1'inci Ligi'nin bitiminde iki futbolcuyu da renklerimize bağlamaya çalışacağız. Önümüzdeki yıl büyük hedeflerimiz var. Hakan ve Abdullah'ı transfer edersek gücümüze güç katmış olacağız. İki futbolcuyu transfer etmek konusunda çok ciddiyiz.'

İKİ HAZIRLIK MAÇI

Geçen yıl da kamp çalışmalarını Antalya'da yaptıklarını hatırlatan Stevens, Akdeniz'in iklim koşullarına ve doğal güzelliklerine hayran kaldıkları için bu yıl da Antalya'yı tercih ettiklerini, kamp döneminde Türk takımları ile iki hazırlık maçı yapmayı planladıklarını söyledi.

Avrupalı peşinde

G.Saray'ın Dünya Gol Kralı patentli futbolcusu Hakan Şükür, Avrupa'nın bir çok ünlü kulübünü peşinden koşturuyor. Ligde 15 golü bulunan ve halen Avrupalı golcüler sıralamasında 9. sırada yer alan Hakan için Almanya Ligi lideri Kaiserslautern, İspanya'dan Deportivo ve İtalya'nın Lazio kulüpleri sırada bekliyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!