Aslan'a yakışmadı: 0-0

Güncelleme Tarihi:

Aslana yakışmadı: 0-0
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2002 01:51

G.Saray, beklenen futbolunu oynayamadı. Hücumda etkisiz kaldı. İlk yarıda Arif ve Ümit Karan, kaleye 1-2 metreden golleri atamadı. Sarı kırmızılılar bir puana razı oldu. İkincilikteki yerini korudu.

G.SARAY, Şampiyonlar Ligi'nde Brugge karşısına mutlak galibiyet için çıktı. Ancak rakibin kalabalık savunması karşısında bocalayan ve hücumda ise beklenen pozisyonları yeterince bulamayan sarı kırmızılı takım favori olduğu maçta bir puana razı oldu. 6. dakikada, Van der Heyden'in ceza alanı dışından sert vuruşunda, top yandan az farkla auta çıktı. 8. dakikada, yine Van der Heyden soldan ortaladı. Galatasaray savunmasının dokunamadığı topu aynı anda Verheyen ve Lange ıskalayınca, konuk ekip bir golden oldu. 35. dakikada, Hakan'ın soldan uzun ortasında Arif ceza alanı içinde topu bomboş durumda göğsüyle önüne indirdi. Bu futbolcunun dönerek vuruşunda meşin yuvarlak kaleciden döndü.

37. dakikada, Arif'in ceza alanı içinden yaptığı ortada, Ümit Karan altıpasta topu yere vurdurarak kaleye gönderdi. Ancak kaleci Verlinden ani bir refleksle golü önledi. 45. dakikada, Felipe'nin ara pasıyla ceza alanına giren Arif'in şutunda, meşin yuvarlak savunmadan döndü. Bu kez Ümit Karan vurdu, ancak topu auta attı.

48. dakikada Baliç, kaptığı topla ilerledi, Ümit Karan'a pas vermek yerine ceza alanına girmeden sert vurdu top üstten auta gitti. Bu dakikadan sonra G.Saray'ın atakları ve rakip ceza sahası içindeki karambolleri sonucu değiştirmedi.

Sahte bilet kargaşası
G.SARAY
1 Mondragon (**)
22 Ümit Davala (**)
5 Emre (***)
3 Bülent (***)
23 (Dk.83 Vedat )
57 Hakan Ünsal (**)
4 Batista (**)
8 Suat (**)
10 Felipe (*)
18 (Dk.70 Ayhan *)
11 Hasan Şaş (*)
14 (Dk.46 Baliç **)
6 Arif (**)
9 Ümit Karan (*)
BRUGGE
1 Verlinden (***)
26 Maertens (**)
2 De Cock (**)
5 V.Der Heyden (***)
3 Simons (**)
32 Stoica (**)
14 (Dk.88 Ceh )
8 Englebert (**)
6 Clement (*)
16 Serebrennikov (**)
7 Verheyen (*)
11 (DK.90 Martens )
19 Lange (*)
18 (Dk.54 Mendoza *)
SARI KART: Dk.45 Verheyen, Dk.47 Serebrennikov, Dk.51 Suat, Dk.65 Stoica
HAKEMLER:
Eric Poulat (**) (Fransa)
Viennot Nelly (**) (Fransa)
Eric Ortega (**) (Fransa)
Stat: Ali Sami Yen



ŞAMPİYONLAR Ligi maçı öncesi, bilet kargaşası yaşandı. Binlerce sahte biletin piyasaya sürülmesi üzerine bir çok taratar tribünün kapısından geri dönmek zorunda kaldı. Bunun dışında kombine biletli taraftarlar 1 kişi yerine üç kişi girmeye çalışınca görevlilerle aralarında tartışma çıktı.

Sami Yen'de bayan hakem

G.SARAY-Club Brugge maçında, birinci yan hakem olarak bir bayan görev yaptı. Fransız hakem Nelly Viennot, bayrağını protokol tribünün önündeki kulvarda kullandı. Şampiyonlar Ligi'nde ilk defa bir bayan hakemin görev alması izleyenleri oldukça şaşırttı.

Dostluk pastası

KARŞILAŞMA öncesinde, protokol tribününde iki kulübün armalarının yer aldığı büyük bir pasta kesildi. İki kulüp yöneticileri, pastayı kestikten sonra dostluk gösterilerinde bulundu. Yöneticiler maçı da berabere izledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!