Asbaşkan'dan şampiyonluk sonrası değerlendirme

Güncelleme Tarihi:

Asbaşkandan şampiyonluk sonrası değerlendirme
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2013 10:29

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün, kadın takımlarının, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası'nda kazandığı şampiyonluktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, başarılarının devam edeceğini söyledi.

Yenigün, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, masa tenisinde hedeflerinin çok büyük olduğunu belirterek, "Bu kupa ilk olmadı, son da olmayacak. Başarıda emeği geçen herkesi kutlarım. Hedeflerimiz her zaman için büyüktür. Müzemize kupalar getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ersan Topbaş da ETTU Kupası'nda üstü üste ikinci şampiyonluklarını kazandıklarını hatırlatarak, "Geldiğimiz nokta artık sondur. İkinci defa Avrupa'da kupa aldık. Futbol takımımızla Amsterdam'a da gidip, kupayı almak istiyoruz. Büyük bir kulüp, büyük bir camiayız. Bu mutluluğu yaşatan herkese teşekkür ederiz. Tarifi mümkün olmayan bir duygudur" diye görüşlerini aktardı.

Yaldız: "Hedefimiz Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu"

Fenerbahçe Masa Tenisi Şube Kaptanı Gürhan Yaldız, kupayı üst üste ikinci kez kazanarak başarılarının tesadüfi olmadığını gösterdiklerini anlatarak, "Şampiyonluklar gelmeye devam edecek. Bundan sonra çok daha zorlu bir süreç var. Bu kupanın tarifi mümkün değil. İkinci defa kazandık. Bu sezon Avrupa'da kupa kazanmayı biz başlattık. Futbol takımımızdan da Amsterdam'da UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanmasını istiyoruz. Bundan sonraki hedefimiz Şampiyonlar Ligi şampiyonluğudur" değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-lacivertli takımın antrenörü David Sargsyan da çalışmalarının karşılığını aldıklarını kaydederek, "Birlik ve beraberlik içinde kazandık. Burada tam bir aileyiz. Çok çalıştık ve çalışmalarımızın karşılığını aldık" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli sporcular Viktoria Pavlovich, Melek Hu, Elizabeta Samara ve Fangfang Zhou ise ETTU Kupası'nda şampiyonluğa ulaştıkları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!