Artvin TT judonun yıldızı oldu

Güncelleme Tarihi:

Artvin TT judonun yıldızı oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2011 11:31

Muğla'da gerçekleştirilen Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası'na, 50 ilden 700 sporcu katıldı.

Artvin Türk Telekom sporcularından, 34 kg'da yarışan Oğuzhan Özışık ve bayanlarda 32 kg'da yarışan Buket Gedik performanslarıyla yarışmanın dikkat çeken isimleri oldular.

Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası'na Türk Telekom'un Türkiye'ye Değer projesi kapsamında destek verdiği Artvin Türk Telekom Spor Kulübü damgasını vurdu. Artvin Türk Telekom judocularından Oğuzhan Özışık, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda birincilik kazandı. Bayanlar kategorisinde ise Buket Gedik ikinci oldu.

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom'un yetiştirdiği sporcular, her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor. Türk Telekom'un "Türkiye'ye Değer" projesi kapsamında destek verdiği Artvin Türk Telekom Spor Kulübü sporcularından Oğuzhan Özışık ile Buket Gedik ilk resmi müsabaka tecrübelerinde kazandıkları madalyalar ile Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası'nda dikkatleri üzerine çekti. Oğuzhan Özışık'ın Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası'nda 34 kg'da Türkiye Şampiyonu olduğu turnuvada, bayanlarda 32 kg'da yarışan Buket Gedik ikincilik elde etti.

Henüz 13 yaşında olan Oğuzhan Özışık, 2009 yılında Artvin Türk Telekom Spor Kulübü'nde judo sporuna başladı. Bugüne kadar iki il birinciliği ve bir bölge şampiyonluğu bulunan Oğuzhan, Milli Takım'a seçilerek Türkiye'yi uluslararası platformda temsil etmeyi hedefliyor. 1998 yılında doğan Buket Gedik ise bir yıldır Artvin Türk Telekom Spor Kulübü'nde judo ile uğraşıyor. Daha önce katıldığı müsabakalarda İl birinciliği ve bölge ikinciliği dereceleri bulunan Buket de judo sporunda yeni başarılar elde ederek sporculuk kariyerinde yükselmeyi amaçlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!