"Artık oyuncu ihraç eden bir kulübüz"

Güncelleme Tarihi:

Artık oyuncu ihraç eden bir kulübüz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2013 17:04

Olin Edirne'nin kulüp yönetim kurulu başkanı Vedat Kumuşoğlu, Avrupa Ligi'ne oyuncu ihraç eden bir kulüp haline geldiklerini söyledi.

Kumuşoğlu, forvet oyuncularından David Jelinek'in THY Avrupa Ligi takımlarından Caja Laboral'a transferinin bugün gerçekleştiğini belirtti. Jelinek'in, Olin Edirne takımının Avrupa Ligi'ne gönderdiği 3. oyuncu olduğunu anımsatan Kumuşoğlu, “Jelinek, Predrag Samardiski ve Renaldas Seibutis'ten sonra Avrupa Ligi'ne gönderdiğimiz 3. oyuncu. Avrupa Ligi'ne oyuncu ihracı yapan bir kulüp haline geldik. Partizan modelini yerleştirmeyi istiyoruz” diye konuştu.
Jelinek'in yerine Bulgar oyuncu Filip Videnov'un transfer edildiğini kaydeden Kumuşoğlu, transfer gereksinimi halinde kulübün imkanlarının uygun olduğunu, gereğinin yapılabileceğini ifade etti.

Beko Basketbol Ligi'nde bu haftaki rakipleri Banvit'in gücünün farkında olduklarını belirten Kumuşoğlu, sahaya kazanmak için çıkacaklarını vurgulayarak, “Banvit, geçen hafta Anadolu Efes'i yendi. Güçlü bir rakip, ancak biz de sahaya kazanmak için çıkacağız. Son haftalarda küçük farklarla, uzatmalarda yeniliyoruz. Ama iyi günlerimiz gelecek, buna inancımız tam. Hem takımın, hem yöneticilerin moralleri yüksek. Taraftarlarımız merak etmesin galibiyetler peş peşe gelecek” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!