Arsenal 5'inci golü yedi yıldız oyuncu külebede kahkahayı bastı

Güncelleme Tarihi:

Arsenal 5inci golü yedi yıldız oyuncu külebede kahkahayı bastı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 17:40

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran olaylardan biri de Alexis Sanchez'in yedek kulübesindeki olay hareketiydi.

Haberin Devamı

Alman ekibinin Arsenal'e attığı 5. golde oyundan çıkan ve Arsene Wenger ile arası kötü olan Alexis Sanchez'in yedek kulübesinde gülmesi Arsenal taraftarlarını adeta çıldırttı.

Maça Theo Walcott'ın golüyle 1-0 önde başlayan Arsenal, Robert Lewandowski'nin penaltı golüyle yıkıldı. Oyun disiplininden kopmayı affetmeyen Bayern Münih, 25 dakikada farka gitmeyi başardı ve sahadan 5-1'lik skorla ayrıldı. Alexis Sanchez de, skor 2-1'ken Wenger tarafından kenara alındı.

O dakikalarda kameralar bir anda yedek kulübesine döndü ve Alexis Sanchez'in, takımı sahada 5-1, toplamda 10-2'lik skorla eleniyor olmasına rağmen etrafa saçtığı gülücükler dikkatleri çekti. Arsenalli taraftarlar, özellikle sosyal medyada Alexis Sanchez'e ağır sözlerle tepki gösterdi.

Arsenal'den iki kat zam isteyen Alexis Sanchez'in, 5-1'lik skora rağmen gülücükleri bu yaz kulüpten ayrılacağı şeklinde yorumlandı.
"Arsenal-Bayern Münih maçı sonrası Arsene Wenger, 5-1'lik mağlubiyeti değerlendirdi. Basın toplantısında hakem Tasos Sidiropoulos'u ağır sözlerle eleştiren Arsene Wenger'in sözleri şu şekilde: "Maça istediğimiz şekilde başladık. Fakat, bazı kararlar nedeniyle çok şanssızdık. Hakemin o kararlarını anlamak çok güç. 1-0 öndeydik ve Walcott'a yapılan hareket yüzde 100 penaltıydı. Lewandowski ve kırmızı kart öncesi, Lewandowski ofsayttaydı. Dolayısıyla penaltı olmayacaktı.

Haberin Devamı

Sonra kırmızı kart geldi. Bu da bizi bitirdi. Sonuç olarak, neler olduğunu anlamak oldukça güç. Yine de şunu söylemem gerekiyor, takımım çok iyi mücadele etti, büyük efor sarfetti ve gayet iyi oynadı.

"TARAFTARLAR İÇİN ÜZGÜNÜM, HAKEM BELİRLEDİ"

"Taraftarlar için üzgünüm. Bu tip bir maçı izlemek için çok fazla para ödüyorlar. Maçın önemini de biliyorduk. Fakat, eğer penaltımız verilse ve 2-0 öne geçse Bayern Münih nasıl oynamak zorunda kalacaktı, bilemezsiniz. Sonuç çok kötü görünüyor. 2-1 geriye düşünce zaten her şey çok güçleşti. Sonrasında tur atlama ihtimalimiz kalmadı. Fakat, ikinci yarı aklımda başka türlü kalacak. Çünkü, ikinci yarıyı tamamen hakem belirledi."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!