Arjen Robben'den Real Madrid itirafı!

Güncelleme Tarihi:

Arjen Robbenden Real Madrid itirafı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2017 10:31

Hollandalı yıldız için 2009'da İspanyol başkentinden Bavyera'ya gelme kararı en zoru olmuş ama geriye baktığında pişman değil.

Haberin Devamı

Arjen Robben, 2009 yazında Real Madrid'den Bayern Münih'e gelirken tereddütleri olduğunu itiraf etti.

Hollandalı milli oyuncu, parasal açıdan dengeleri kurmaya çalışan Madrid tarafından yüksek profilli isimler getirilmesiyle satılmıştı ama başlarda ayrılmak konusunda ayak diremiş.

"Florentino Perez'in başkan olarak dönüşüyle ilginç bir yaz oluyordu. Sonra yeni transferler geldi" diyerek başladı Fox Sports'a konuşan Robben, "Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema, Xabi Alonso hepsi büyük paralara Madrid'e geldiler" ifadelerini kullandı.

"Sonra bize kulübün beni satması halinde para kazanacağı söylendi. Başta gitmek istemedim" diyen Robben, "Herhalde hayatımda daha iyi bir hazırlık dönemiş geçirmemiştim ve bana bir şans verilmemişti. Bir karar vermek zorundaydım" diye devam etti.

Haberin Devamı

"Bayern'le temas halindeydim ama yine de zor bir karardı, kariyerimin en zor kararıydı" ifadelerini kullanan yıldız oyuncu, "Bayern o sıralar Avrupa'nın şu an bizim olduğumuz gibi seçkin takımlarından değildi. Yani benim için geriye doğru bir adım olacaktı" diyerek büyük bir itirafta bulundu.

"Sonuçta gitmeye karar verdim. Çünkü kulüp beni alabilmek için elinden gelen her şeyi yaptı" diyen Robben, Louis van Gaal'in de o dönem kulübede olmasının kararında etkili olduğunu belirtti.

Sonrasını hepimiz biliyoruz: Robben, kendisinin de belirttiği gibi ilerleyen yıllarda Avrupa'nın elitleri arasına dönen Bayern'in simge oyuncularından biri haline geldi.

Arjen Robbenden Real Madrid itirafı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!