Arjantin'de sürpriz yok

Güncelleme Tarihi:

Arjantinde sürpriz yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2010 13:45

Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Diego Armando Maradona, Dünya Kupası resmi listesini açıkladı.

Fabricio Collocini ve Ezequiel Lavezzi, Maradona'nın listesinden çıkarılan iki isim olurken, 30 yaşındaki Colonlu oyuncu Ariel Garce ve Fiorentinalı 25 yaşındaki oyuncu Mario Bolatti listenin sürpriz isimleri oldu. 30 kişilik listede adları geçen Juan Manuel Insaurralde, Juan Mercier, José Sosa, Jesús Dátolo, Sebastian Blanco tangocuların son listesinde yer alamadılar. Maradona'nın Juan Mercier ile Mario Bolatti arasında seçim yapmakta bir hayli zorlandığı söyleniyor.

Maradona'nın isimlerini belirlediği 23 futbolcu, 24 Mayıs'ta oynanacak Arjantin-Kanada maçı hazırlıklarına 20 Mayıs itibariyle başlayacak. Interli oyuncular Martin Demichelis, Walter Samuel ve Diego Milito, 22 Mayıs'ta oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı kadrosunda oldukları için Kanada maçında oynayamacaklar.

Dünya Kupası'ndaki ilk sınavını 12 Haziran günü Nijerya karşısında verecek olan Arjantin Milli Takımı, 17 Haziran'da Güney Kore ve 22 Haziran'da yunanistan karşısında ter dökecek.

Maradona'nın 23 kişilik oyuncu listesi şöyle:

Kaleciler: Sergio Romero (Az Alkmaar), Mariano Andujar (Catania) ve Diego Pozo (Colon)

Defans oyuncuları: Nicolás Otamendi (Velez Sarsfield), Clemente Rodríguez (Estudiantes), Martín Demichelis (Bayern Munich), Walter Samuel (Inter), Gabriel Heinze (Olympique Marseille), Nicolás Burdisso (Roma) ve Ariel Garcé (Colon)

Orta Saha Oyuncuları: Javier Mascherano (Liverpool), Jonás Gutiérrez (Newcastle), Juan Sebastián Verón (Estudiantes), Angel Di María (Benfica), Maximiliano Rodríguez (Liverpool), Javier Pastore (Palermo) ve Mario Bolatti (Florentina).

Forvet Oyuncuları: Lionel Messi (Barcelona), Gonzalo Higuaín (Real Madrid), Diego Milito(Inter), Carlos Tevez (Manchester City), Sergio Agüero (Atletico Madrid) ve Martín Palermo (Boca Juniors).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!