Ariel Ortega 20 milyon dolar

Güncelleme Tarihi:

Ariel Ortega 20 milyon dolar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2004 01:20

Newell’s Başkanı Lopez, Fenerbahçe’den 3.5 milyon dolara aldıkları yıldız oyuncunun bonservis bedelini 20 milyon dolar olarak açıkladı. 2002-2003 sezonunda Fenerbahçe’ye uyum sağlayamayıp ülkesine kaçan ve bu yıl Newells Old Boys takımının Arjantin Ligi’nde şampiyon olmasında büyük rol oynayan Ariel Ortega, yeniden kıymete bindi.

Fenerbahçe’ye 3.5 milyon dolar ödeyerek Arjantinli yıldızı renklerine bağlayan Newells Kulübü, Ortega’ya tekliflerin yoğunlaşması üzerine bir açıklama yaparak, bu oyuncunun bonservis bedelinin 20 milyon dolar (yaklaşık 28 trilyon TL) olduğunu duyurdu.

Dört kulüp istiyor

Newells Kulübü Başkanı Eduerdo Lopez, Ortega’nın, şampiyon olmalarında büyük katkıları olduğuna dikkat çekerek, ‘Ariel eski günlerine dönmüştür. Bize gerek Arjantin’den gerekse Avrupa’dan çok sayıda teklif gelmeye başladı’ dedi. Ortega’nın şu an Arjantin’in en formda futbolcusu olduğunu savunan Başkan Lopez, Arjantin’den River Plate, Brezilya’dan Corinthians ve İngiltere’den de iki kulübün Arjantinli futbolcuyu transfer etmek üzere kendileri ile temasa geçtiğini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!