Arena'ya damsız girilmez!

Güncelleme Tarihi:

Arenaya damsız girilmez
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2016 17:01

Galatasaray yönetimi, başlattığı kampanya ile Türk Telekom Arena'nın kapısını kadınlara ve çocuklara ardına kadar açtı...

Haberin Devamı

Hayata geçirilen yeni proje ile birlikte VIP tribüne sevgilisi ile birlikte gelenlere %50 indirim uygulanacak. Bundan sonra Arena'daki bütün maçlara sevgiliniz ile birlikte gelirseniz ikinci bileti Galatasaray yönetimi hediye edecek.

Arenaya damsız girilmez

1 ÇOCUK 1 VELİ! ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL ALANLAR...
Hayata geçirilen ve büyük ilgi gören bir diğer proje de 'Çocuk Tribünü'... Ayrılan özel bölümde 8-14 yaş arasındaki çocuklar sadece bir velisi ile maçı izleyebilecek. Ayrıca minik taraftarlar için oyun salonları ve yemek bölümleri de oluşturuldu. Kurulan çocuk kulübü ile Galatasaraylı minikler için bu tribünde XBOX'lardan oluşan oyun alanları da kuruldu. Aynı zamanda bu tribünün kombinesi ise 1000 TL'den satılırken çocuklar için içinde forma, atkı, şapka, eldiven, bereden oluşan hediye kiti de armağan ediliyor.

Haberin Devamı

DERBİ SONRASI SATIŞLAR ARTTI
Yönetim bu iki önemli adımla birlikte Antalya maçında tribünleri doldurmak isterken kombinelerle birlikte şimdiden 42 bin koltuk ayrılmış durumda. (Bipspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!