Beşiktaş, aradığı savunmacıyı Ada'da buldu

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş, aradığı savunmacıyı Adada buldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2015 00:41

Beşiktaş Kulübü Futbolcu İzleme komitesi, Chelsea’nin malı olan ve Middlesbrough'da kiralık olarak forma giyen Çek Kalas'ı listenin ilk sırasına yazdı. Bu futbolcu için kiralama formülü devreye sokulacak. Beklenen yanıt alınamazsa gözler bir diğer Çek; Marek Suchy ve Şanlıurfasporlu Kubilay’a çevrilecek.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ta transferde rota stopere döndü... Ara transferde kadroya takviye yapmayı düşünen Şenol Güneş ilk etapta savunmanın göbeğindeki eksiği kapatmak istiyor...Siyah beyazlılar yerli ve yabancı stoper arayışlarına hız verirken, transfer ekibinde yer alan Gökhan Keskin, İngiltere ve Fransa’da bazı isimleri izledi ve bu konuda Güneş’e bilgi verdi. Güneş’e ve yöneticilere sunulan raporda listenin başında Midlesbrough forması giyen Çek Kalas var.

ALTERNATiFLERi DE BELLi

Aynı zamanda milli takım forması da giyen 22 yaşındaki oyuncu için temaslar hızlandırıldı. Middlesbrough’ta kiralık olarak görev yapan ve bonservisi Chelsea’de olan Kalas’ın kiralanması için nabız yoklanacak. Kalas’ın alternatifi ise bir başka Çek oyuncu Baselli Marek Suchy. Beşiktaş, genç milli ve geleceğin stoperi olarak gösterilen Şanlıurfasporlu Kubilay Sönmez’i de kadrolarına katmak için çaba sarfediyor. Öte yandan Hamburg’lu kaleci Adler de listede yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!