Antalya'ya 500 sporcu geliyor

Güncelleme Tarihi:

Antalyaya 500 sporcu geliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2009 11:57

Antalya'da 20-23 Kasım tarihleri arasında yapılacak 23 Yaşaltı Avrupa Judo Şampiyonası için 41 ülkeden 500 sporcunun katılacağı belirtildi. Milli takımda hedef takım halinde üst sıralar.

Haberin Devamı

Avrupa 23 Yaş Altı Judo Şampiyonası, 20-22 Kasım 2009 tarihlerinde Antalya'da yapılacak. Dilek Sabancı Spor Kompleksi'nde 3 gün sürecek organizasyona, 41 ülkeden 500 sporcu katılacak. Şampiyonaya, Avrupa Judo Federasyonu (EJU) Başkanı Sergey SOLOVEYCHIK ve Avrupa Judo Federasyonu'ndan yetkili kişilerin yanı sıra çok sayıda davetli katılacak.

Judo ve Kuraş Federasyonu Başkanı Fatih Uysal yaptığı açıklamada, ev sahipliği yapacağımız 23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'na, Türkiye Judo Federasyonu olarak çok iyi hazırlık yaptıklarını belirterek, "Umut ediyorum ki, ülkemize layık bir organizasyon yaparız ve 2011 yılında İstanbul'da yapılacak olan Büyükler Avrupa Judo Şampiyonası öncesinde Avrupa Judo Federasyonu (EJU) yetkililerine iyi bir izlenim bırakırız. Sporcularımız çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Kendi seyircimiz önünde yapılacak şampiyonada hedefimiz üst sıralar" dedi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 15 gündür Antalya'da kamp yapan milli takımda bayanlarda 6, erkeklerde ise 7 sporcu olmak üzere toplam 13 sporcu ile mücade vereceğiz. Türkiye için uluslararası anlamda büyük önem taşıyan 23. Yaş Altı Avrupa Judo Şampiyonası, 22 Kasım Pazar günü sona erecek.

Öte yandan Judo ve Kuraş Federasyonu Başkanı Fatih Uysay ve yönetim kurulu üyelerinin Antalya'da 19 Kasım 2009 Perşembe günü saat 10.00'da şampiyona ile ilgili olarak basın toplantısı düzenleyeceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!