Antalya'da golf şöleni

Güncelleme Tarihi:

Antalyada golf şöleni
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2012 14:00

Türkiye Golf Federasyonu takviminde yer alan Spor Toto Türkiye Amatör Şampiyonası 21- 24 Haziran tarihlerinde Klassis Golf Kulübü’nde yapılacak. 74 sporcu mücadele edecek.

Haberin Devamı

İlk iki gün yapılan elemelerin ardından 23-24 Haziran tarihlerinde final etabı sonunda Spor Toto Türkiye Amatör Şampiyonası’nda kupa sahibini bulacak.

Şampiyona dört gün, toplam 72 çukur medal ve tam handikap olarak oynanacaktır. Erkekler A kategorisi beyaz tee’ lerden, erkekler B kategorisi sarı tee’lerden, bayanlar A kategorisi mavi tee’lerden, bayanlar B kategorisi ise kırmızı tee’lerden oynayacaklardır.

Erkeklerde exact handikap üst sınırı 16.0 kadınlarda 20,0 olarak belirlenmiştir.

Erkek ve bayan gross skor birincileri Türkiye Amatör Şampiyonları olacaklar ve birer kupa alacaklardır. Ayrıca, en iyi gross skoru yapan oyuncunun adı TGF Amatör Şampiyonası Kupası üzerine yazılacaktır. Net skor, kategori 1., 2., ve 3.’lerine de birer kupa verilecektir.

 

Haberin Devamı

Gross sıralamada, birincilerde eşitlik durumunda “Play Off” uygulaması yapılacaktır. Birinci belirlendikten sonra diğer oyuncuların sıralamasında son 18, 9, 6, 3 ve son çukurların gross skorları değerlendirilecektir. Net sıralamada eşitlik durumunda son 18, 9, 6, 3 ve son çukurların net skorları değerlendirilecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!