Antalya son deplasmana gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Antalya son deplasmana gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2011 15:30

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Ligi'nde mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ilk devrenin son deplasmanı için Samsun'a gidiyor.

Geçen hafta konuk olduğu İstanbul Esenler Belediyesi Dostluk Spor ile yapacağı karşılaşmanın, Bahçelievler Kapalı Spor Salonu'ndaki skoarboard arızalı olduğu için ertelenmesi nedeniyle bir maç eksiğine rağmen ligdeki ikinciliğini koruyan Antalyalı engelli sporcular, bu hafta ligde yedinci sırada bulunan Samsun Engelli Gücü ile karşılaşacak. 2010 - 2011 sezonunun 9 haftalık ilk yarısında sadece 2 maçını evinde oynayabilen engelli basketbolcular, ilk devrenin son maçını ligin lideri Karagücü ile Antalya'da yapacak.

Takımın Genel Menajeri Coşkun Güvenç, sporcuların moralinin yüksek olduğunu ve hazırlıklarını tamamladığını kaydetti. Güvenç, ertelenen Esenler Belediyesi Dostluk Spor maçı için Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu'na dilekçe verdiklerini kaydederek, “Mayıs ayında Esenler bizim konuğumuz olacak. O hafta cumartesi ve pazar günleri Antalya'da iki maç yapılarak sorunun çözülmesini talep ettik. Cevap bekliyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!